Képbe került a DAC volt edzője is a Vidinél?

Több játékos is Kispestre kerülhet Fehérvárról.

Forrás: DAC

Hétfőn jelentette be az NB I.-ben legutóbb nyolcadik ezüstérmét szerző Mol Fehérvár FC, hogy szerződést bontott Joan Carrillóval. A spanyol vezetőedzőnek egyelőre még nincs utódja a Vidi kispadján.

Vannak, akik a Girondins Bordeaux kispadjáról felálló Paulo Sousa visszatérését vizionálta, s volt, aki tudni vélte, Pintér Attila érkezik. A Zalaegerszegi TE tulajdonosa, Végh Gábor és sportigazgatója, Sallói István sem titkolta, hogy a ZTE-t benntartó Márton Gáborral is egyeztetett a Vidi. A legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a német-holland Peter Hyballa irányíthatja a szakmai munkát Fehérváron. A Dunaszerdahely korábbi trénerét a napokban menesztették a holland másodosztályban szereplő, a visszajutást célként kitűző NAC Bredától. A 44 éves szakember legutóbbi állomáshelyén élesen kritizálta a NAC belga sportigazgatóját, amiért nem igazol jó játékosokat - írta a feol.hu.

Ami a távozó játékosokat illeti: Már nem csupán Tamás Krisztián neve merült fel, mint a Budapest Honvéd leendő játékosa, hanem Futács Márkóról is tudni véli a zuhanyhíradó, hogy kispesti mezt ölt. S nem kizárt, hogy az észak-macedón válogatott, Boban Nikolov is piros-feketébe öltözik. Azonban a középpályást az olasz Genoával hozták hírbe.

FRISSÍTÉS, 17.18:

 

Megvan a Vidi új edzője - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink