Kellemetlen pofont kaptak a fehérváriak

NB II-es csapattal találkozott Nikolics együttese.

Forrás:

A MOL Fehérvár FC a Győrrel csapott össze felkészülési mérkőzésen. A találkozó egy gólt hozott, ezt Andric szerezte. Íme a fehérváriak beszámolója a találkozóról:

"Marko Nikolics vezetőedző vasárnap délután 16 órától edzést vezényelt a keret azon játékosainak, akik a csütörtöki EL-meccsen kezdőként léptek pályára, a többi labdarúgó pedig a tréning után 17:30-tól az NB II-es ETO FC Győr ellen játszott zárt kapus felkészülési meccset. 

A mieink a Tujvel - Hangya, Rus, Tamás O., Tamás K., Nikolov, Berecz, Milanov, Funsho, Hodzic, Futács kezdőcsapattal léptek pályára, míg ellenfelünk felállása az alábbi volt: Horváth T. - Kovács, Vukasovic, Vári, Kalmár, Hidi, Vashkeba, Szántó, Szimcso, Bagi, Andric.

Az első negyedóra helyzet nélkül telt el, majd a 17. percben Futács távoli bombáját védte a Vidi korábbi kapusa, Horváth Tamás. Két perccel később szép támadást vezettünk, Hangya - Hodzic - Futács volt a labda útja, végül csatárunk lapos lövését védte ismét szépen Horváth. A 22. percben Szántó lapos kapáslövése centikkel suhant el Tujvel kapuja mellett, majd a 33. minutumban Vashkeba a 16-osról emelte át a játékszert kifutó kapusunk felett, a labda azonban a felső léc fölött hagyta el a játékteret. Öt perccel a félidő vége előtt Andric vette be a kapunkat 14 méterről, így 1-0-ás győri vezetéssel vonulhattak a félidei pihenőre a csapatok.

Fordulás után Berecz lapos lövését védte bravúrral az ETO cserekapusa, majd a túloldalon Tujvel is hasonlóan nagy bravúrt mutatott be, amikor Andric egy az egyben vezette a labdát a kapunkra, majd 14 méterről a rövid sarkot vette célba. A második játékrész derekán Futács előtt több gólszerzési lehetőség is adódott, de a győriek hálóőre minden lövést hárítani tudott. Az utolsó 20 percben több NB III-as fiatal labdarúgó (Pápai, Tarnóczi, Major) is pályára lépett csapatunkban, valamint Tujvel helyére beállt Kovács Dániel, de az eredmény már nem változott, az ETO FC Győr 1-0-ra nyerni tudott."
 

Legfrissebb híreink