Kassai Viktor: újabb fejlemények Oroszországból

Vannak, akik a magyar bírók főnökének is felkérnék.

Forrás: MLSZ

December 30-án Szport-Ekszpressz értesüléseire hivatkozva több magyar hírportál is jelezte, hogy a váratlanul visszavonuló Kassai Viktor lehet az orosz játékvezetők főnöke.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Dzurják vezetőedző maradhat, Németh vált - NB1.hu

 

Kassai egyébként maga is elmondta, hogy új kihívások elé néz, ám a Nemzeti Sportnak cáfolta, hogy az orosz bírók főnöke lesz a közeljövőben. A lap azonban továbbment, az internetes oldalán nemrég újabb fejleményekről tudósított:

 

„Belső körökből tudom, hogy miután az Orosz Labdarúgó-szövetségben tudomást szereztek róla, hogy Kassai Viktor tervbe vette, befejezi a profi karrierjét, azonnal felvetődött a neve az itteni játékvezetők lehetséges főnökeként. Szinte biztos, hogy külföldi játékvezető veszi át az itteni irányítást, a magyar bíró biztosan ott van az első háromban, aki közül választanak. A döntés azonban nem születik meg egyik napról a másikra, Oroszországban január kilencedikéig ünnep van, senki sem dolgozik, mindenhol megállt az élet. Az Orosz Labdarúgó-szövetségben sem találni senkit. Egyébként pedig aligha a véletlen műve, hogy Kassai Viktor váratlanul döntött a visszavonulás mellett, minden bizonnyal megvolt rá az oka” - mondta szerdán a Nemzeti Sport megkeresésére Alekszandr Bobrov, a Szport-Ekszpressz újságírója, aki szintén kiemelten foglalkozik napok óta az üggyel.

 

Január kilencedikéig tehát nem biztos, hogy lesz hivatalos orosz fejlemény, miközben magyar Facebook-felhasználók arról írnak kommentekben, hogy Kassai akár a magyar játékvezetők főnöke is lehet.

Kassai egyébként 44 éves, jó korban van a játékvezetés szempontjából, arról nem beszélve, hogy nyáron Európa-bajnokság lesz...

Legfrissebb híreink