Kádár Kínában: a legújabb fejlemények

Kérés a kínai klubok vezetőitől.

Forrás: MLSZ


Februárban dőlt el, hogy Kádár Tamás a kínai Santung Luneng csapatában folytatja a pályafutását. A 30 esztendős védő a Dinamo Kijevtől igazolt az új klubjához. Kínában a koronavírus komoly problémákat okozott, de a statisztikai adatok alapján úgy fest, a betegség már kezd csillapodni az ázsiai országban. Persze nem lehet azt mondani, hogy a koronavírus már nincs jelen Kínában, jelenleg a külföldről Kínába érkező fertőzöttekről lehet hallani.

Kádár az nb1.hu-nak nyilatkozott. Az 57-szeres magyar válogatott labdarúgó elmondta, jelenleg Magyarországon tartózkodik, otthon készül a bajnokságra. Szerencsés helyzetben van, hiszen a kertben tud gyakorolni. Kádár a különböző óvintézkedéseket betartja, már a legelejétől kezdve.

Azt is megtudtuk.a védőtől, hogy a kínai bajnokságban szereplő klubok közös állásponton vannak. A vezetők azt kérik a légiósoktól, hogy még ne utazzanak Kínába a koronavírus miatt.  A számuk nagyjából 30-ra tehető. Így az sem tuti még, hogy mikor lesznek meccsek. Az viszont tény, aki Kínába érkezik, 2 hét kötelező karantén vár rá.

De ami mindennél fontosabb: a védővel együtt a családja is jól van!

Legfrissebb híreink