Kádár és a Vidi: a játékos igazsága – interjú

Ezért nem áll szóba az újságírókkal!

Forrás: MLSZ

Az elmúlt napokban rengeteg hír jelent meg a magyar és az ukrán sportsajtóban Kádár Tamással kapcsolatban. A hírek arról szóltak, hogy Kádár (vagy ugye az őt képviselő menedzser) tárgyalásban áll a MOL Fehérvár FC-vel, de olyan szinten, hogy hamarosan orvosi vizsgálatra megy Fehérvárra, sőt arról is jelentek meg cikkek, hogy a felek a szerződés minden részletében megállapodtak.

Az nb1.hu is kiemelten foglalkozott Kádár Tamással (azaz, az előbb megjelentek nálunk is olvashatóak), így tegnap este beszámoltunk arról is, hogy Ukrajnában arról írtak, a védő anyagi okok miatt nem lesz a MOL Fehérvár FC játékosa.

A történet viszont úgy kerek és korrekt, ha minden fél megkapja a lehetőséget arra, hogy elmondja az igazát, így most következzék egy villáminterjú Kádár Tamással.

Tényleg tárgyalsz/tárgyaltál a Vidivel?
Teljes mértékben hazugság az egész! Utoljára tavaly beszéltem Kovács Zoltánnal, a Vidi sportigazgatójával, mert nekik is Marbellán volt az edzőtáboruk, mint nekünk. Jó a kapcsolatom vele, Miskolcon dolgoztunk is együtt, de a legutóbbi találkozásunk óta még csak üzenetet sem váltottunk egymással. Azt nem tudom, hogy az engem is képviselő menedzser beszélt-e Kováccsal, vagy a Vidi bármelyik vezetőjével, de ha beszélt, akkor biztos, hogy nem az én érdekemben, ügyemben. Nem igaz, hogy jártam Fehérváron, az sem, hogy orvosi vizsgálaton vettem részt, az sem, hogy részt veszek majd rajta.

Pedig nagyon sok cikk ezt állította...
Nem olvasok cikkeket, főleg nem az interneten, mert rengeteg a fals információ. Ezért nem szoktam nyilatkozni sem. Értetlenül álltam a hírek előtt, amikor a családom és a barátaim mesélték, hogy miket olvastak. Szerintem kellenék hozzá én is, hogy valós hírek jelenjenek meg rólam. 

Melyik része fájt a legjobban a híreszteléseknek?
Az, hogy többet kértem, mint amiben állítólag megállapodtam a Vidivel és emiatt nem lettem a játékosuk. Ez aljas hazugság! Arról nem beszélve, ha valaki orvosira megy egy klubhoz, akkor már megállapodtak a felek egymással. De hangsúlyozom, nem voltam ott, nem is mentem volna, mert egyeztetés sem történt sem az én, sem a menedzserem részéről a fehérváriakkal. Száz százalékig hazugság minden, ami megjelent. Ezért nem állok szóba újságírókkal, legyen magyar vagy ukrán az illető.
 

Legfrissebb híreink