nb1.hu

Kiderült mennyit kell kihagynia.

Az újonc Podbrezova otthonában lépett pályára a Dunaszerdahelyi AC a szlovák Fortuna Liga 4. fordulójában. A felvidéki együttesben hosszú sérülése után, újra kezdőként kapott lehetőséget a csapatkapitány Kalmár Zsolt. A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, egyik fél sem talált be, így gólnélküli pontosztoszkodás lett a vége.

A mérkőzés fontos mozzanata, hogy a félidőben le kellett cserélni Kalmárt, aki újra megsérült. A magyar válogatott játékosnak alá fordult a bokája és nem folytatta a játékot. Szerencsére a mérkőzés utáni vizsgálatok nem mutattak súlyos sérülést. A játékos szerint pár nap pihenő után újra munkába tud állni. A DAC riválisa a Slovan Bratislava hazai pályán 3-0-ra verte a Skalica együttesét.

Négy fordulót követően a pozsonyiak 9 ponttal vezetik a tabellát egy ponttal megelőzve a dunaszerdahelyieket és a Rózsahegyet. 
 

Fortuna Liga, 4. forduló,

FK ŽELEZIARNE ZÓLYOMBRÉZÓ – DAC 1904 0:0 

Zelpo Aréna, Zólyombrézó, Játékvezetők: Kráľovič – Vorel, Vitko
Nézőszám: 2827
Sárga lap: 43. David, 45. Godál, 49. Paraj, ill. 23. Njie, 74. Muhamedbegović
DAC 1904: Petráš – Pinto, Kružliak, Brunetti, Muhamedbegovic – Káčer, Njie (38. Andzouana), Nebyla (77. Dimun) – Ramadan (62. Szánthó), Nicolaescu (62. Krstović), Kalmár (K) (46. Balogh)
Zólyombrézó: Ludha – Bartoš, Godál (K), Bakaľa – Grešák (89. Šikula), Grendel, Paraj, Ďatko (78. Bariš) – David (62. Breznaník), Kuzma, Pavúk

Kapcsolódó hírek