Igazolt a Loki, távozott a Dunaszerdahely kapusa

Szalai Attila csapattársa a jövőjéről nyilatkozott.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC bejelentése:

"A DVSC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a spanyol nemzetiségű Christian Manrique. A 23 esztendős balhátvéd a Ciprusról, az Olympiacos Nicosia együttesétől érkezik a cívisvárosba.

Karrierjét hazájában, a Rayo Vallecano korosztályos csapataiban kezdte, majd ezt követően Ciprusra, az Omonia Nicosia, később az Olympiacos Nicosia gárdájához szerződött. Utóbbiban 63 tétmérkőzésen szerepelt a ballábas futballista, mérlege 2 gól és 4 gólpassz. A mértékadó Transfermarkt 450 ezer euróra becsüli az értékét a balhátvédnek, aki komoly erősítést jelenthet.

A DVSC klubvezetése 2+1 éves szerződést kötött a játékossal."

A Loki egyébként ma egy távozót is bejelentett, a részletekről itt olvashatnak.

A DAC közleménye:

"Martin Jedlička a friss cseh bajnok FC Viktoria Plzeň játékosa lett. A příbrami származású kapus 2018 elején érkezett a Csallóközbe. Összesen 103 élvonalbeli találkozón védte együttesünk kapuját; az Európa-ligában további 9 alkalommal, a Slovnaft Cup-ban 10-szer lépett pályára.

A cseh ifjúsági válogatottak egykori erősségét 2022. június 30-ig kötötte szerződés a DAC-hoz, pályafutását a Plzeň együttesében folytatja, ahol három évre kötelezte el magát.

Jedlának köszönjük a sok szép emléket, egyúttal pedig sok sikert kívánunk neki a további pályafutásában."

FENERBAHCE:

Azok után sem kívánja elhagyni a Fenerbahcét Mesut Özil, hogy március óta nem lépett pályára az együttes első csapatában  - írja az nso.hu az MTI-re hivatkozva.

A korábbi német válogatott labdarúgó márciusban került ki a keretből, sajtóhírek szerint azért, mert összeveszett Ismail Kartal vezetőedzővel.

„A pályafutásomat teljesnek tartom azzal, hogy három és fél évre aláírtam gyerekkori szerelmemhez, a Fenerhez, még úgy is, hogy az első fél évben nem kaptam fizetést” – írta Twitter-oldalán a világbajnok középpályás.

„Még egyszer szeretném hangsúlyozni: a Fenerbahcén kívül semmilyen más klubban nem akarom befejezni a pályafutásomat. Nincs más célom a szerződésemből hátralévő időben, mint hogy ebben a mezben szerepeljek. A döntésem világos és végleges” – tette hozzá Özil.

A 33 éves játékos 2021 januárjában az Arsenaltól igazolt a török együtteshez – amelynek a magyar válogatott Szalai Attila is tagja –, a vezetőség és a szurkolók is nagy reményeket fűztek a játékához. Néhány hónappal később azonban már sok kritika érte a teljesítményét, Ali Koc klubelnök novemberben arról beszélt: a futballistának üzleti ügyei helyett inkább a pályán nyújtott teljesítményére kellene fókuszálnia.
 

Legfrissebb híreink