Huszti Szabolcs visszatérhet az NB I-be

Íme, a Kisvárda edzőjelöltjei.

Forrás: dvsc.hu

A DIGISPORT AZ ALÁBBI INTERJÚT KÜLDTE A HONLAPUNKNAK:

„Rengeteg indulat volt bennem, mert úgy éreztem, hogy elárultak. De nem mutathatom ki, és nem is fogom a későbbiekben sem hangoztatni ezt” – mondta keserűen a kisvárdai sportigazgató, Révész Attila az eddigi vezetőedző, Joao Janeiro hirtelen távozása kapcsán. Az NB I-ben harmadik helyen álló szabolcsiak vezetője a lehetséges utódokról is beszélt a DIGI Sport napindító műsorában.

„Adtam egy ilyen edzőnek egy lehetőséget, akiben talán én láttam egyedüliként lehetőséget, mindenki más távol akart tőle tartani, mégis bíztam benne – mondhatnám, hogy elárult” – fogalmazott Révész Attila Joao Janeiro kapcsán, miután a portugál szakember a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelyhez távozott Kisvárdáról. „De üzleti szemmel kell nézni, hogy a klubunk jól járt, a későbbi tevékenysége már nem hozott volna ekkora hasznot. Nem lehetnek úrrá rajtam az érzelmek, most újra olyan edzőt keresünk, aki a szenvedéllyel teli stílusunkat képviseli.”

A lehetséges utód személyét illetően konkrét neveket is említett a kisvárdai sportigazgató: „Magyar fiatalokban is gondolkodunk. Beszéltem Huszti Szabolccsal. Nincs pro licence, és ez egy picit faramuci helyzet, de meg lehet oldani. Az ő szenvedélyessége és külföldi tapasztalata, illetve a jövőbe vetett lehetőség, hogy belőle is jó edző legyen - elképzelhető, hogy meg tudná oldani. Tímár Krisztiánt élesen figyeljük, az összes U19-es válogatott meccset néztük, elemeztük. De vannak külföldi jelöltek is: Michael Borisszal többször beszéltem, a héten valószínűleg személyes egyeztetésre is sor kerül vele, ugyanakkor a hétvégén valószínűleg Adrian Mutuval is találkozni fogok.”

A Kisvárdát jelenleg Erős Gábor irányítja megbízott vezetőedzőként, a csapat legutóbb 1-1-es döntetlent játszott az újonc Gyirmót otthonában.

FRISSÍTÉS: SZERDA, 10.28

Legfrissebb híreink