Honvéd: Bódogot megkérdeztük Lanzafame sorsáról

Jó hangulatban telt a sajtótájékoztató.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

Zajlik az építkezés a kispestieknél is. A Honvéd már négy játékos (Zsótér Donát, Tamás Krisztián, Baráth Botond és Tóth-Gábor Kristóf) érkezését jelentette be. Az is eldőlt korábban, hogy Bódog Tamás irányításával vágnak neki az új szezonnak a fővárosiak

A Kispest szerdán sajtótájékoztatót tartott, amelynek apropóját Bódog és Zsótér bemutatása adta. Bódog Tamás elmondta, hogy jók az első benyomásai. Szerinte egy ilyen múlttal rendelkező csapatnál mindig az a cél, hogy minél eredményesebb legyen. Az nb1.hu kérdésére az edző arra is rávilágított, hogy Lanzafame minden csapatnak erősítést jelentene. Az olasz légiós a napokban térhet vissza a Honvédhoz, ekkor Bódog egyeztetni akar a játékossal.

Zsótér Donát számára nem ismeretlen új csapata, hiszen a Kispesttel korábban bajnoki címet ünnepelhetett. A futballista elárulta, sok jót hallott korábban Bódogról, ezért alig várta a közös munkát. Ez a kijelentése fokozta a jókedvet a sajtótájékoztatón. Zsótér kijelentette, senkinek sincs bérelt helye a csapatban, a konkurenciát pedig építő dolognak tartja. 

A teljes sajtótájékoztató:

FRISSÍTÉS: 18.08

Szavazások: megváltozna a Honvéd neve és címere? - NB1.hu

Egy magára valamit is adó igazi, őrülten elkötelezetten fanatikus futballszurkoló számára három dolog létezik, ami szent és sérthetetlen. A telephely/stadion, a színösszeállítás és a címer. Utóbbi az, amit a legtöbb esetben szoktak megváltoztatni, mert a marketingeseknek van egy olyan furcsa, megmagyarázhatatlan szokásuk, hogy mindig újítani kell, lásd például a közösségi média felületeket kinézeteit.

Legfrissebb híreink