Honvéd: 4 fiatal felkerült a felnőttekhez

Hivatalos bejelentést tettek a kispestiek.

Forrás: honvedfc.hu


A Budapest Honvéd együttesénél komoly változások történtek a napokban. A kispesti csapatból jelenleg 10-en futballoznak kölcsönben. Emellett a fővárosi csapat első keretében immáron 7 olyan labdarúgóra számíthat Giuseppe Sannino, aki a Magyar Futball Akadémián nevelkedett.

Honvéd: 10 játékos kölcsönben - NB1.hu

Íme, a Honvéd bejelentése: "Kovács Nikolasz az Ajka kölcsönjátékosa lesz tavasszal. Az átigazolási időszak végeztével eldőlt, tíz labdarúgónk futballozik majd kölcsönben a tavaszi szezon során, aminek célja, hogy a fiatal tehetségeink minél több játéklehetőséghez jussanak, tovább fejlődjenek és még jobb labdarúgóként térjenek majd vissza Kispestre.

Íme a kispestiek közleménye:

"A téli törökországi edzőtáborban több ifjú tehetség is lehetőséget kapott Giuseppe Sanninótól, és a fiatalok közül néhányan tavasszal az első keret tagjai lesznek. A felnőttcsapat keretéhez tartozik Buna Gábor, Irimiás Gergő, László Dávid, valamint Szendrei Norbert, de mellettük Banó-Szabó Bence, Berla Attila és Cipf Dominik sem múlt még el 20 esztendős, és ami fontos, hogy mind a hét, az első csapathoz tartozó srác a Magyar Futball Akadémián nevelkedett.

A tehetségek hétközben az NB I-es gárdával készülnek, a nagycsapat játékosai mellett fejlődhetnek, s ha Sannino mester számít rájuk, akkor természetesen az NB I-es együttesben is pályára léphetnek, ha pedig nem, akkor a kooperációs megállapodás keretén belül az NB II-es Ajka, illetve az NB III-as csapat tagjaként edződhetnek a tavaszi szezon során."

Legfrissebb híreink