Hazatért a hollandiai tesztelésről a 17 éves magyar tehetség

Ősszel már csak egyszer játszott 1 percet.

Forrás: Dunaújváros PASE/Facebook

Tavaly már játszott 14 meccset a bajnokságban, de összesen csak 228 percet töltött a pályán Kovács Barnabás, aki most ősszel már 16 alkalommal bizonyíthatott az NB III-as Dunaújvárosban. 1351 percen át volt a pályán, csak egyetlen meccsen, a Honvéd második sora elleni találkozón nem volt 90 percen át játékban, akkor csak 1 percet kapott.

Kovács 2002-ben született, tehát 17 éves, viszont máris túljutott élete eddigi nagy lehetőségén, mert az elmúlt napokban Hollandiában járt próbajátékon, méghozzá a Twente korosztályos csapatánál. Kovács már hazaérkezett, a Dunaújváros Facebook-oldalának a következő nyilatkozatot adta:

 

„Nagyon jól éreztem magam a Twenténél, sőt megfogott az, ahogy befogadtak, segítettek. Egy percig nem éreztem azt, hogy bárki lenézne vagy negatívoskodna. A szakmai stáb megvolt velem elégedve, kiemelték a technikámat és a látásomat a pályán. Elmondták miben kell fejlődnöm, ezeket a tanácsokat megfogadtam és orvosolni próbálom a jövőben! Arra a kérdésre, hogy kikkel ugrottam meg mindig a következő lépcsőfokot azt így nehéz megmondani. Korábbi nagyszerű edzőim közül kiemelném Dobos László és Arany Dávid személyét, vallomásom szerint ők hozták ki belőlem a legtöbbet. Lőrincz Emillel közel három éve dolgozom, hálával tartozók neki, hogy mindig bizalmat szavazott. Természetesen helyén kezelem a helyzetet és még keményebben kell dolgoznom azért, hogy elérjem az álmaimat!”

Legfrissebb híreink