Hatgólos győzelemmel rajtolt a Dunaszerdahely: Storck titka

Az erejét is megmutatta a DAC.

Forrás: dac1904.sk/hu

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy remekül kezdte a szlovák bajnokságot a Dunaszerdahely. Bernd Storck alakulata az első fordulóban a Szered ellen tartott gólparádét, a 6-0-s diadalhoz Kalmár Zsolt is góllal járult hozzá.

Szurkolók előtt szólt a Nélküled, 6-0-ra nyert a DAC - videók - NB1.hu

 

Bernd Storck a magabiztos siker után arra is figyelmeztetett, hogy sok idejük nincs az ünneplésre. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya arra is rávilágított, hogy a taktikai titkokat nem akarja elárulni.

"Gratulálok a csapatomnak. Fantasztikus szezonkezdés volt a meccs, de semmi több, mert három nap múlva ismét pályára lépünk. Fontos volt, hogy gyors gólt adjunk. A második találat volt a kulcsmomentum. Megörvendeztetett, ahogy beléptünk a meccsbe, mindenki száz százalékot nyújtott. Jól reagáltunk a szerediek által játszott 4-4-2-es hadrendre. Ha elmondanám, milyen taktikával készültünk a meccsre, az előny lenne az ellenfeleink számára, azért nem fedem fel a titkot. Lehet, hogy egy más meccsen más taktikát alkalmazunk majd. Boldoggá tettek viszont a cserejátékosaink is, akik jól szálltak be a mérkőzésbe. Erősebb lett a kispadunk. A felkészülés alatt elszenvedett súlyos vereségen túl tudta tenni magát a csapat, ez mutatja az erőnket" - nyilatkozta Bernd Storck.
 

Legfrissebb híreink