Határozott véleménye van a ZTE edzőjének az 5 cseréről

A kiscsoportos edzésekről sincs jó véleménnyel.

Forrás: ztefc.hu

A Reggel Start az alábbi jegyzetet küldte a honlapunknak:

„Pihentem eleget a zalaegerszegi megbízás előtt, úgyhogy szeretnék dolgozni és szeretném, ha folytatódna a bajnokság” – mondta a Reggeli Start vírusvideójában Márton Gábor. A ZTE februárban kinevezett vezetőedzője a pályán szeretné benntartani kieső helyen álló csapatát az NB I-ben, közben határozott véleménye van az öt csere lehetőségéről is.

„Szinte mindenki megjelent az edzésen, a külföldiek csak most tudtak visszajönni a szabályok miatt” – emlékezett vissza a Reggeli Startban Márton Gábor, akinek csapata, a Zalaegerszegi TE április 14-én megkezdte az önkéntes alapú, kiscsoportos edzéseket, de ahogy a vezetőedző fogalmaz: „Ha öt héten belül elkezdődik a bajnokság, akkor a kiscsoportos edzéseknek sok értelme nincs, tehát előbb-utóbb mindenkinek fel kell vállalni, hogy elkezdjen normális edzéseket tartani. Az, hogy leállsz a sarkokba passzolgatni, arra jó, hogy legalább labdába érjenek a játékosok, de semmi köze a futballhoz.”

Ha a kormány feloldja a tilalmakat, a rendelet megjelenésétől számított 20. nap után újra elindulhat az NB I, ezzel kapcsolatban Márton Gábor elmondta, hogy „jobban örülnék, ha korrekt módon végig mehetne, és a csapatok ott bizonyíthatnák, hogy ők azért elsők, mert megnyerték, akik meg a bennmaradásért küzdenek, azért maradtak bent, mert olyan teljesítményt nyújtottak, nem pedig szabálymódosítás miatt. Focizni szeretünk és megnyerni a meccset, mert azt az érzést nem lehet máshogy pótolni.”

Szombathy Pál műsorvezető kérdésére, hogy mit szólna az öt csere bevezetéséhez a bajnokikon, Márton Gábor így reagált: „Ez egy hülyeség! Ez elég velős volt, nem? Soknak tartom... Amatőr játékosoknál van, hogy ötöt cserélhetsz, úgy gondolom, hogy profi futballban ez sok, nekem egy kicsit komolytalan.”

Legfrissebb híreink