Hárman pótolhatják Kuttor Attilát

Révbe érhet a csapategység.

Forrás:

Nem kegyelmezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága!

A MOL Fehérvár FC elleni kupaelődöntő odavágóján a kispadtól elküldött Kuttor Attilát 2 kupameccstől eltiltotta, így a Mezőkövesd vezetőedzője nem lehet ott a holnapi, fehérvári visszavágón, és a fináléban sem, ha kiharcolja a csapata a részvételt (az első meccsen: Kövesd-Vidi 1-1). Ha nem, akkor a következő kiírás első mérkőzésén kell majd még nélkülözniük a matyóföldieknek. 

Abban az esetben, ha egy vezetőedző eltiltás vagy bármilyen ok miatt nem tud ott lenni egy mérkőzésen, evidens, hogy az első számú pályaedzője helyettesíti. Mezőkövesden viszont kicsit más a helyzet.

Kuttor elsőnek nevezhető asszisztensedzője a játékosként magyar bajnok, kétszeres Magyar Kupa-győztes, norvég kupagyőztes, egyszeres válogatott Tóth Mihály, aki a visszavágót beharangozó cikkben nyilatkozott is a kövesdi honlapnak.

A másik asszisztensedző a játékosként 197 NB I-es mérkőzéssel rendelkező Elek Norbert. A hírek szerint egyébként az edzői gárda amúgy valamennyi tagja között tökéletes az összhang, és ezt Kuttor Attila is többször kihangsúlyozta már, akkor is, amikor átvette az nb1.hu-tól a Magyar Aranylabda-szavazás gálaestjén a legjobb magyar edzőnek járó díjat a 2019-ben elvégzett munkájáért.

Kövesden viszont van még valaki, aki ott szokott lenni a csapat mellett és egyébként a kispadon is, ő pedig nem más, mint Tóth László, aki szakmai igazgató, de korábban maga is volt NB I-es vezetőedző, mivel a képesítése és a tudása is megvan hozzá.

Ő az, akit egyébként Kuttor Attila legjobb barátjának is tartanak.

Nemhiába nyilatkozta Tóth a következőket: „Azt gondolom, hogy Tóth Lacival, Elek Norbival és a stáb többi tagjával közösen meg fogjuk tudni oldani ezt a nehéz helyzetet. Kuttor Attilával ismerjük egymás minden rezdülését, előzetesen átbeszéljük a mérkőzést és tudunk majd reagálni a történésekre.”

Azt nem tudjuk, hogy mi lesz a holnapi meccs végeredménye, melyik gárda jut be a döntőbe, de abban biztosak vagyunk, a játékosok csapategysége mellett a szakmai stábé is segíteni fogja majd újra a Mezőkövesdet.

Legfrissebb híreink