Harmadosztályba száműzték a magyar válogatott csapatát

Még bizonytalanabb lett a sorsa.

Forrás:

Az olasz másodosztályban a feljutásért küzdő Palermo labdarúgócsapatának élvonalról szőtt álmai szertefoszlottak, ugyanis a klubot a harmadosztályba száműzték pénzügyi szabálytalanságok miatt.
 
A szicíliai klub harmadikként zárt a Serie B-ben, így tagja lett az utolsó feljutó helyért sorra kerülő hatcsapatos rájátszás mezőnyének, csakhogy az olasz szövetség illetékes testülete "sorozatos működési szabálytalanságokkal" indokolva hétfőn úgy döntött, a tabella utolsó helyére sorolja az együttest, így a következő szezont csak a Serie C-ben kezdheti.
    
A Palermo, amelynek az elmúlt hónapokban többször meghiúsult a tulajdonosváltása, vélhetően fellebbez a döntés ellen, ami a rájátszás rajtjának csúszását eredményezheti.
    

null

null

Az egyesület 2017-ben esett ki a Serie A-ból, tavaly a rájátszás döntőjében maradt alul, így maradt a másodosztályban.
 
A Palermónak magyar játékosa is van Balogh Norbert személyében, aki azonban kölcsönben a ciprusi APOEL-nek lett kölcsönadva, a gárda az ő góljainak köszönhetően lett fennállása során 28. alkalommal bajnok. Baloghnak a nyáron elméletileg vissza kell térnie, de a minap – még a kizárás előtt – arról nyilatkozott, hogy nem tud sokat a jövőjéről. 
 
Azóta meg még bizonytalanabb lett a helyzet.
 

Legfrissebb híreink