Győri tehetséggel erősít a Juventus?

Több híres klub felfigyelt rá.

Forrás: ETO/Facebook

A mindössze 17 esztendős Kerkez Milos alapembernek számít az NB II-ben szereplő Győrben. A fiatal futballista ebben az idényben tizenhat bajnokin jutott szóhoz. Soós Imre, a Rába-parti alakulat ügyvezetője a kisalfold.hu-nak elmondta, Kerkez a teljesítményével többek között a Juventus érdeklődését is felkeltette.

"Több nagynevű külföldi klub érdeklődését felkeltette Milos játéka, a legutóbbi megkeresés a Juventus FC részéről érkezett, ahonnan Claudio Chiellini, a Juventus egyik menedzsere, aki egyébként a sokszoros válogatott hátvéd ikertestvére, vette fel velem a kapcsolatot Kerkez Milos ügyében. Szeretnék egy hétre Torinóba vinni a futballistánkat, hogy a kinti körülmények között is feltérképezzék a képességeit. Mivel Kerkez alapember az ETO-ban, most nem tudjuk elengedni. Az olaszok ezért a tavaszi idényben többször is élőben kívánják megtekinteni a játékát. Büszkék vagyunk rá, hogy Bénes László és Kalmár Zsolt után az elmúlt években Onódi Ákos az Aston Villa FC-hez került, és őt követheti a nemzetközi piacon Kerkez Milos is" - nyilatkozta Soós.

A szerb felmenőkkel rendelkező labdarúgó elmondta, szeretne a jövőben a magyar válogatottban szerepelni.

"Először is szeretnék minél többet játszani az ETO-ban, és olyan játékossá válni, akire felnézhetnek az akadémiára beérkező gyerekek. Célom bekerülni a magyar válogatottba és a későbbiekben szeretnék egy topligás csapatban játszani" - mondta a futballista, aki négy nyelven (magyar, szerb, angol, német) beszél.

Kerkez Milos szerződése 2023-ban jár le Győrben, az értékét 50 ezer euróra becsüli jelenleg a Transfermarkt. A balhátvéd az U18-as válogatottnak is tagja. 

FRISSÍTÉS:

19.51:

ETO: szerződéshosszabbítás!

 

Legfrissebb híreink