Gödörben a Salzburg: komoly kritikát fogalmazott meg Szoboszlai edzője

Idén még nem nyertek a bajnokságban.

Forrás: redbullsalzburg.at

Az nb1.hu-n hétfő este már olvashattak arról, hogy a Salzburg nem tudott visszatérni a helyes útra, hiszen 3-2-es vereséget szenvedett az Altach otthonában. A tabella 8. helyén álló hazai együttes az 52. percben már 2-0-ra vezetett. Ezt követően a vendégek kétszer is tudtak szépíteni, de az egyenlítés nem jött össze. Az Altach bravúrját egyébként 4033 drukker látta a helyszínen. 

Szörnyű formában Szoboszlaiék; kisebb csodát tettek Langék - NB1.hu

Szoboszlai Dominik csapata, a Salzburg hétfőn este nagy meglepetésre 3-2-es vereséget szenvedett az alsóházban, egész pontosan a 8. helyen álló Altach ellen az osztrák Bundesligában. A 21. forduló zárómeccsén az alapszakaszt már biztos 2. pozícióban záró vendégek a magyar középpályás pályára lépésekor, az 59.

Szoboszlai csereként lépett pályára az 59. minutumban. A Salzburg sorozatban a negyedik bajnokiján nem tudott győzedelmeskedni, legutóbb 2019. december 7-én szerezte meg a három pontot a gárda, ekkor a Tirolt győzte le 5-1-re. A tabellán a második helyen állnak Szoboszlaiék, a listavezető LASK csapatának az előnye hat pont.

FC Red Bull Salzburg

 

A lefújást követően Jesse Marsch vezetőedző komoly problémákról beszélt.

"Már a meccs elejétől lassan és kevés lelkesedéssel futballoztunk. Hátul túl hézagosak voltunk. Nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel, megkönnyítettük az ellenfelünk dolgát. Túl sokat hibáztunk, ami nem volt jó hatással az önbizalmunkra" - hangsúlyozta a tréner. Andre Ramalho hozzátette, keményen kell dolgozniuk, és akkor kikerülhetnek ebből a gödörből. A salzburgi védő szerint az Altach játékosai könyörtelenül megbüntették a kihagyásaikat. 

A Salzburg legközelebb a Sturm Graz csapata ellen javíthat a bajnokságban, a két gárda vasárnap találkozik egymással Salzburgban. A hétvégi fellépés előtt az Osztrák Kupában is érdekelt lesz Jesse Marsch legénysége, amely szerdán a LASK alakulatát fogadja. 

AUSZTRIA, BUNDESLIGA 21. FORDULÓ
Rheindorf Altach–Red Bull Salzburg 3–2
gólszerző:
Sam (36., 52.), Zwischenbrugger (80.), ill. Hwang (62., 84.)
 

Legfrissebb híreink