nb1.hu

FTC: Laidouni újabb lépést tehet a klubváltás felé

Orvosi vizsgálat várhat rá Németországban.

Szerdán az NB1.hu jelezte, hogy hamarosan lezárulhat Aissa Laidouni átigazolási ügye. Cikkünkben leszögeztük, hogy az FTC tunéziai válogatott futballistáját a Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlin szerződtetné.

Az nso.hu friss információkat szállított a témáról. A cikkből kiderül, hogy Laidouni ma vagy legkésőbb holnap orvosi vizsgálaton vehet részt a német élvonalban szereplő együttesnél. Ha minden rendben megy, akkor aláírhatja a szerződését Laidouni, a kontraktus a hírek szerint 3,5 évre szól. Németországi sajtóhírek szerint Laidouni több mint 4 millió euróért válthat csapatot. 

A 28-szoros tunéziai válogatott Laidouni 2020 augusztusában igazolt a román Voluntaritól a Ferencvároshoz. A HLSZ adatbankja szerint 64 NB I-es találkozón jutott szóhoz, a fellépésein 6 gólt szerzett. Legutóbb 2021 decemberében a Puskás Akadémia kapuját vette be, a találkozó 1-1-es remivel zárult:

Laidouni értékét a Transfermarkt 4 millió euróra becsüli. Az Union Berlin egyébként a második helyen áll a Bundesligában, legutóbb a Werder Brement győzték le Schäferék. 

Így változott Laidouni értéke a Transfermarkt szerint az utóbbi években:

Szerdai cikkünkben arra is rávilágítottunk, hogy egyes sajtóhírek szerint Ben Romdhane pótolhatja Laidounit a Fradiban. 

"Laidouni válogatottbéli társa, Ben Romdhane kapcsán a helyi sajtó azt írja, hogy a Fradi 400 ezer eurós ajánlatára nemet mondott az Esperance, mert egymilliót szeretnének a nyáron lejáró szerződésű középpályásért. Úgy tudjuk, hogy az Esperance még nem válaszolt az ajánlatunkra, így azt, hogy mennyit szeretnének, még nem tudják a Fradinál" – idéztük az ulloi129.hu-t. 

Az éllovas FTC szombaton a Vasast fogadja az NB I-ben. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek