FTC: gólt szereztek a visszatérő játékosok

Újabb felkészülési meccset játszottak a zöld-fehérek.

Forrás:

Mura (szlovén)–Ferencváros 1–4 (1–1)
Regede (Bad Radkersburg)
NS Mura. Az első félidőben: Safaric – Karnicnik, Boskovics, Laci, Sturm – Kozar, Lorbek, Horvat, Bobicanec – Cipot, Zorman. A második félidőben: Gyergyek – Kous, Dalic, Karamarko, Pucko – Sporn, Marusko, Bubnjar, Kouter – Susnjara, Marosa. Vezetőedző: Ante Simundza
Ferencváros: Varga Á. (Szécsi G., a szünetben) – Csernik (Kundrák, 62.), Botka (Takács Zs.), Frimpong (Leandro, 62.), Heister – Sigér (Csonka, 62.), Haratin (Szihnyevics, 62.) – Isael (Bőle, 62.), Rui Pedro (Wilmots, 55.), Zubkov (Szerető, 62.) – Lanzafame (Priskin, 62.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Zorman (40.), ill. Rui Pedro (14.), Lanzafame (50. – 11-esből), Priskin (76.), Szihnyevics (88.
 
Háromból három: röviden így lehetne összefoglalni a Fradi nyári edzőmeccseit. A BL-selejtezőre készülő bajnokcsapat az előző héten két celjei gárdát fektetett két vállra, szerdán pedig a Murával mérte össze az erejét.
 
A szerdai felkészülési mérkőzés első góljára csak 14 percet kellett várni. Ekkor Lanzafame készítette le mellel a labdát Rui Pedrónak, aki kb. 11 méterről vette be a rivális kapujának jobb alsó sarkát. Az első félidő hajrájában Kozar beadása után Zorman egyenlített, így a szünetben 1-1 állt az eredményjelzőn.
 

BL: amennyiben továbbjut az FTC, ezekkel a csapatokkal találkozhat - NB1.hu

Újabb ellenfelet kapott a bajnokcsapat.

A második játékrészben Lanzafame harcolt ki egy büntetőt. A tizenegyest az olasz légiós higgadtan értékesítette. A 76. minutumban újabb ferencvárosi gólt jegyezhettünk fel: Bőle kiugratása után Priskin a bal alsóba küldte a labdát. Érdekesség, hogy a Mura ellen Priskin és Rui Pedro is betalált. Mindkét futballista az előző szezonban a Haladásban szerepelt kölcsönben, de most van lehetőségük bizonyítani a szakmai stábnak. A végjátékban még Wilmots beadása után Szihnyevics fejese bizonyult védhetetlennek. 
 
A Ferencváros tehát újabb edzőmeccsét nyerte meg magabiztosan. A zöld-fehérek most hazautaznak, de a keretre vasárnap újabb ausztriai edzőtábor vár. 

Legfrissebb híreink