Fradi: visszatérhet a korábbi alapember? - reakció

A helyzetéről nyilatkozott.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros tavaly szeptember elsején jelentette be, hogy Ihor Haratin három év után távozik a csapattól. Az ukrán futballista a lengyel élvonalban szereplő Legia ajánlatára bólintott rá.

A 27 éves középpályás a 2021/22-es idényben 26 tétmeccsen jutott szóhoz a varsói csapatban. A fellépésein két gólt szerzett, emellett kiosztott két gólpasszt is. 

Az ulloi129.hu szerint Haratin nem tudott kiemelkedő teljesítményt nyújtani a legutóbbi szezonban, így a lengyelek nem ragaszkodnak hozzá. A helyzetéről így nyilatkozott a futballista:

"Szeretnék többet játszani, sajnos nem kapok elég játéklehetőséget. Én vagyok elsősorban ezért a felelős, de vannak külső faktorai is, de azokra nem hivatkozhatok. Ha valaki nem játszik sokat, akkor nem felel meg az edzőnek, ennyit mondhatok. A karrierem szempontjából nem volt könnyű évünk, de Istennek hála véget ért és levonhatjuk a következtetéseket, dolgozni, továbblépni és fejlődni akarok. Nem meglepő, hogy a Legia eladna. Én sem vagyok elégedett a helyzetemmel. Ki akarok ebből a helyzetből kerülni, így ha felmerül egy jó lehetőség, azt megfontolom. Többet nem akarok mondani. [Visszatérni a Fradiba vagy az ukrán bajnokságba?] Nehéz megmondani. Meglátjuk mi lesz, minden lehetőséget megfontolok" - mondta Haratin.

Haratin értékét a Transfermarkt 1,2 millió euróra becsüli, a szerződése 2024 nyarán jár le a Legia gárdájánál. A játékos a Fradiban 139 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 12-szer talált az ellenfelek kapujába. 
 

Legfrissebb híreink