Fradi: Rebrov és Bölöni – ismét megszólalt a klubvezetés

Tiszta vizet öntöttek a pohárba – végleg!

Forrás:

Az nb1.hu is jelezte, hogy török sajtóhírek szerint a Fenerbache megkereste Szerhij Rebrov menedzserét az ajánlatával, de a Fradi szakvezetője visszautasította azt. Ennek ellenére viszont az nso.hu-n megjelent kicsit később az, hogy az FTC Rebrov pótlására Bölöni Lászlóval tárgyal, amit a klub és egyébként maga Bölöni is cáfolt.

A Sport TV-ben is téma volt egyébként a kialakult helyzet, erről az nb1.hu közleményt kapott a csatornától, íme:

„Nem tárgyalt a Ferencváros Bölöni Lászlóval, hiszen a zöld-fehérek edzőjének, Szerhij Rebrovnak szerződése van. A tréner menedzsere jelezte a Fradinak, hogy megkeresték Törökországból, de Rebrovék nemet mondtak az ajánlatra. Ezt Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke mondta a Sport TV Heti helyzet című műsorában.

 

“Nem, nem tárgyaltunk Bölöni Lászlóval egyszer sem. A csapatunk edzője megvan. A csapatunk edzőjének szerződése van a jövő évre is, és ahogy ő mondta a török hírre, hogy abszolút nem igaz, most én mondom Bölönire, hogy nem igaz. Pont” – mondta Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke a Sport TV Heti helyzet című műsorában.

 

Arról is beszélt, nehéz-e a Fradinak megtartania Szerhij Rebrovot. “Nem. Abszolút nem. Szerhij Rebrovnak élő szerződése van. Amikor hosszabbítottunk vele, akkor leültünk, kitárgyaltuk a feltételeket, ő aláírta. Rebrov nem az az ember, aki az irodában rohangál fölfelé mindenféle dolgaival. Elég sok időt tölt a pályán az edzéssel, az edzéstervvel, a taktikával. Azzal foglalja el magát, ami a dolga és szerintem nagyon helyesen teszi. A menedzserét valóban megkereshetik ezzel-azzal, hiszen sikeres a Fradinál, világos, hogy megkeresik. A menedzsere nekünk is azt nyilatkozta egyébként, amit az újságnak is. Felhívtak minket, nagyon korrekt módon járt el Rebrov teamje, szóltak, hogy megkeresték, és hogy nemet mondtak.”

A teljes adást június 12-én, pénteken este 22:45-től a Sport1-en és június 13-án, szombaton reggel 9-től a Sport2-n lehet majd megnézni. Nyíri Zoltán mellett Ballai Attila, a Nemzeti Sport publicistája, a Fradi korábbi sajtófőnöke volt a stúdióba visszatérő műsor vendége.”

Legfrissebb híreink