Fradi és az új Dzsudzsák – újabb részletek

Holland forrás: 2 éve tart az FTC és a Vidi versenye.

Forrás:

„Megvan, melyik magyar U21-es válogatott játékost vinné a Fradi” - címmel jelentkezett az nb1.hu január 2-án 11 óra 23 perckor, nem sokkal azután, hogy megjelenítettük Kubatov Gábornak, az FTC elnökének év végi, maratoni beszédének a szöveges kivonatát.

Megvan, melyik magyar U21-es válogatott játékost vinné a Fradi - NB1.hu

 

Az információnk, melyről eddig egyedül honlapunk számolt be, ismét igaznak bizonyult, mert Soós Imre, az ETO ügyvezetője a Nemzeti Sportnak megerősítette, hogy valóban folynak a tárgyalások, de megegyezés még nem született az ügyben.

Azaz, nemcsak az értesülésünk, de a címünk is helytálló volt.

Ám ennyinél nem szabad megállni a Szánthó-sztorival kapcsolatban. Már közöltünk róla összeállítást, melyben jeleztük, ha gólt lő, soha nem kap ki az ETO, most viszont további érdekességeket osztunk meg a kiszemelttel kapcsolatban.

Fradi-kiszemelt: ha gólt lő, nem kap ki a csapata - videók - NB1.hu

 

2018 februárjában ugyanis rendeztek egy ETO-Balmazújváros kupamérkőzést, mely összecsapáson lehet, hogy több hazai és nemzetközi megfigyelő volt jelen, mint szurkoló. Az nb1.hu egyik régi, holland informátora is ott volt a mérkőzésen, több németalföldi klub képviseletében. Emberünk arról adott tájékoztatást, hogy holland élvonalbeli csapat figyeli kiemelten Szánthót, mert a mozgásáról és a stílusáról úgy gondolják, hogy pontosan olyan, mint Dzsudzsák Balázsé.

Emberünk már akkor, 2018 februárjában jelezte, hogy Hollandiában, igen belső szakmai berkekben úgy tudják, hogy az FTC és a Vidi is figyeli a játékos teljesítményét.

Holland élvonalbeli csapat mellett a Fradi és a Vidi is figyelheti az új Dzsudzsákot - NB1.hu

 

Szánthóra egyébként Angliában is felfigyeltek már. 2019. október 11-én arról adtunk hírt egy angol futballban igen belterjes körökben mozgó informátorunk jelzése alapján, hogy Szánthót olyan angol alakulat figyeli, „mely klub jelenleg a középmezőny tagja a bajnokságban, de korábban volt már bajnok- és FA-kupa győztes is.”

Ebben a cikkünkben szintén jeleztük angol forrásunk tájékoztatása nyomán, hogy Szánthót két magyar élklub is figyeli.... És hát jelenleg két klub van, amelyik kiemelkedik a mezőnyből.

Korábbi angol bajnokcsapat vinné az U21-es válogatott tehetségét - NB1.hu

 

A Fradi és a Győr tárgyalását tehát hivatalosan megerősítette az ETO (az FTC és a Vidi is azon klubok közé tartozik sajnos, mely nem ad tájékoztatást az átigazolási terveiről, fejleményeiről), új fejleményként még annyit megtudott az nb1.hu egy magát megnevezni nem kívánó  forrás által, hogy a játékos már részt vett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

A két élklub, a Fradi és a Vidi tehát 2 éve felfigyelt egy magyar tehetségre, a jelek szerint a zöld-fehérek lesznek a győztesek.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Dzurják vezetőedző lett - NB1.hu

FRISSÍTÉS 14,47: Megtörtént a hivatalos bejelentés.

Utánpótlás-Válogatottal erősített a Ferencváros - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink