Fontos szerep – Nagy Dominik bemutatkozott a Panában

Két ponttal előzik már meg vendéglátójukat.

Forrás:

Győztes meccsen debütált a Panathinaokoszban Nagy Dominik, akit a Legia Warszava csapatától vettek kölcsön a bajnokság végéig a görögök. Nagy egyébként szeptember vége óta nem lépett pályára gyakorlatilag semmilyen mérkőzésen.

A Pana a görög bajnokságban a Xanthi vendége volt és diadalmaskodott 1-0-ra. A győztes gólt Macheda szerezte az 50. percben, a magyar válogatott a 73. percben lett becserélve Bech helyett.

ξάνθη - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 | Στιγμιότυπα - 19η Αγ. Superleague {19.01.2020}

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 / XANTHI - PANATHINAIKOS 0-1 Παναθηναϊκός ο εκδικητής. Σοβαρός, κι αποτελεσματικός πήρε ρεβάνς στην Ξάνθη για το 0-1 του Α γύρου, πληρώνοντας τους Ακρίτες με το ίδιο νόμισμα. Στην 4η θέση πλέον οι πράσινοι.Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, δείχνοντας χαρακτήρα και φτάνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Azaz, fontos szerepet szánt neki a gárda vezetőedzője Giorgos Donis, hiszen a mérkőzés hajrájában számított honfitársunkra, amikor már minden mindegy alapon kellett menniük az eredmény után a hazaiaknak.

A Pana jelenleg a 4. a bajnokságban 28 szerzett ponttal (1. Paok 45, 2. Olympiakosz 44, 3. (AEK Athén 34.), a Xanthi a 8. helyen áll 26 egységgel.

Legfrissebb híreink