Fontos lenne a korai gól a Vidi légiósa szerint

Kemény meccs vár a bajnokságban a második helyen álló csapatra.

Forrás: molfehervarfc.hu

A holnapi napon sor kerül a Magyar Kupa egyeddöntőinek a visszavágóira, a MOL Fehérvár FC hazai pályán fogadja az egyre jobb formába lendülő ZTE-t.

A két csapat első meccsén nagyjából 80 percen keresztül semmi izgalmas nem történt a pályán, de ez a hajrára megváltozott. Hegedűs és Ikoba dinamikus duójának köszönhetően 2-0-ra nyert a ZTE. Ezzel a zalaiak várhatják kedvezőbb helyzetből a visszavágót, tudja ezt Lyes Houri, a fehérváriak játékosa is, aki szerint fontos, hogy minél hamarabb gól tudjanak szerezni:

,,Nagyon fontos mérkőzés vár ránk szerda este a ZTE ellen. Sajnos az első találkozón magunknak tettük nehézzé a párharcot, a meccs elején gólokat szerezhettünk volna és akkor most sokkal könnyebb helyzetből várhatnánk a visszavágót. Ugyanakkor a múlton már nem változtathatunk, 0-2-ről kell kiharcolnunk a továbbjutást. Fontos lenne, hogy a találkozó elején gólt szerezzünk. A szombati, Puskás Akadémia elleni győzelemből erőt kell merítenünk. Bebizonyítottuk, hogy idegenben egy olyan csapatnak is tudunk négy gólt lőni egy félidő alatt, amelyik még nem szenvedett vereséget idén a bajnokságban. Persze minden mérkőzés más és más, éppen ezért mondom azt, hogy fontos lenne a mérkőzés elején gólt szereznünk, emellett pedig természetesen arra is figyelni kell, hogy ne kapjunk egy gólt sem, hiszen akkor már négy találatra lenne szükségünk a továbbjutáshoz. Képesnek érzem magunkat arra, hogy a rendes játékidőben kiharcoljuk a továbbjutást, de ehhez mindenkinek a maximumot kell nyújtania."

A program:

VISSZAVÁGÓK
Március 11., szerda

18.00: Mezőkövesd–Puskás Akadémia
18.00: MTK (NB II)–Dorogi FC (NB II)
18.00: Budapest Honvéd–Paks (Szeged, Szent Gellért Fórum)
18.00: Mol Fehérvár FC–ZTE FC

Legfrissebb híreink