Felnőtt a Diósgyőrhöz a megye I-es csapat

Erőt meríthet a DVTK a győzelemből.

Forrás:

Tarpa-DVTK 0-3

Magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a DVTK a megye I-es Tarpa vendégeként. Mindkét csapat előtt számos lehetőség adódott a találkozó során, azonban csak a vendégek tudták értékesíteni a helyzeteiket. Ez a siker erőt adhat a bajnokságban is a Diósgyőrnek, ahol jelenleg az életéért küzd.

 

Magyar Aranylabda 2020: a győztesek listája - NB1.hu

 

 

A MÉRKŐZÉS FŐSZREŐLŐJE: A TARPA VÉDELME

Hatalmas nyomás alatt volt a hazai kapu az egész mérkőzésen, ám a megye I-es csapat védelme derekasan állta a sarat. Egy öngólt ugyan összehozott a tarpai védelem, de a 3-0-ás végeredmény igazán kedvező, ha figyelembe vesszük, hogy első osztályú labdarúgók ostromolták a kapujukat.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: AZ ÖNGÓL

Az első gólig, sőt még utána is, méltó partnere volt a DVTK-nak a Tarpa. Azonban az öngól után kicsit felszabadultabbá vált a Diósgyőr, mely szépen lassan felőrölte az ellenfelét.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

32. p.: Suljić passzolt Pikknek, aki balról középre adta a labdát, Gál Richárd szerencsétlen mozdulata után a tarapai kapuba pattant a labda. 0-1

44. p.: Iszlai passzolt Suljić irányába, ám elgurult mellette a labda, de a gyorsan reagáló Ivanovski belőtte a hálóba a labdát. 0-2

58. p.: Egy jobb oldali beadás után Suljić került gólhelyzetbe, ám önzetlenül Grozavhoz passzolt, aki a kapuba lőtt. 0-3

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Tarpa kiesett a kupából, míg a DVTK-ra az Ajka-Mezőkövesd mérkőzés győztese vár.

JEGYZŐKÖNYV:
Tarpa, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Szigetvári Márk (Buzás Balázs, Csatári Tibor).
Tarpa: Cserepko - Buda P., Kurilcsik, Gál R.,  Szics - Sándor I., Dobrovolszki - Szabó R., Vajda A., Nadimov - Dán. Vezetőedző: Mykhailo Ivanytsia.
DVTK: Malenica - Vági, Karan, Memolla, Pikk - Živulić, Iszlai - Suljić, Grozav, Makrai - Ivanovski. Vezetőedző: Zoran Zekić.
Csere: Memolla helyett Soldo a 31., Iszlai helyett Zsiga a 46., Sándor I. helyett Fejes J., Dán L. helyett Bodnaruk és Szabó R. helyett Djácsenko a 64., Soldo helyett Szűcs K. és Grozav helyett Dražić a 67., Ivanovski helyett Shestakov a 75., Kurilcsik helyett Fülöp K. a 78., Nadimov helyett Trombola a 83. percben.
Sárga lap: Vajda A. az 53.Buda az 56., Živulić a 66. percben.
Gólszerzők: Gál R. (32., öngól), Ivanovski (44.), Grozav (58.)

Legfrissebb híreink