Fél év alatt 2 gól az NB I-ben, 4 millió eurót adnak érte

Kleinheisler helyett új magyar csapattársa lehet.

Forrás: vidi.hu

Talán sokan emlékeznek még arra, hogy mennyire nagy reményekkel érkezett 2017 februárjában a Vidihez Mirko Maric. A kétszeres horvát válogatott támadó a Dinamo Zagreb csapatától tette át székhelyét Székesfehérvárra, ám hiába a fogadkozások, nem váltotta meg a világot az NB I-ben.

A játékos mindössze 18 találkozón lépett pályára, tizenhatszor az NB I-ben, kétszer az NB III-ban, és ezeken összesen két gólt szerzett, egyet az MTK ellen, egyet a Ferencváros 4-1-es kiütésekor. 533 játékperccel és egy Veszprém elleni harmadosztályú mérkőzéssel a háta mögött 2017 augusztusában már távozott is, az NK Osijekhez szerződött.

Élő közvetítés az átigazolásokról - magyar válogatott játékos érkezett a Fradihoz - NB1.hu

 

Az eszéki klubban a most 24 éves, bosnyák születésű Maric magára talált, bő két év alatt 92 meccsen 45 gólt szerzett, a most zajló idényben 20 mérkőzésen 14 találat a mérlege. Nem meglepő, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat, bosnyák lapok szerint a Dinamo Kijev nagyon komoly, négymillió eurós ajánlattal "bombázta meg" Kleinheisler Lászlóékat, amelyet a vezetőség minden bizonnyal el is fogad.

Maric így sem maradhat magyar csapattárs nélkül - már amennyiben valóban összejön a transzfer, ezzel egyetemben marad a kijevieknél Kádár Tamás. 

Távozhat Kádár Tamás: komoly kritikát mondtak róla - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink