Feczesinnek is nagyon jó lehet – interjú a bemutatkozó meccs után

Állítja, jól igazoltak az NB II-es riválisaik is. 

Forrás:

A szlovák másodosztályú Somorja elleni edzőmeccsen mutatkozott be a Vasas felnőtt csapatában Feczesin Róbert, aki ifista korában volt már 2 évig az angyalföldiek játékosa, majd innen került a lila-fehérekhez, nagyjából a teljes utánpótlással együtt. Bene Ferenc csapata jó kis hajtós meccset játszott a szlovákiai gárda ellen, annak ellenére, hogy a nézők nem láthattak gólt. 

Az igazság viszont az, hogy a hazaiak akár 4-5 góllal is győzhettek volna.

Bene Ferenc is azt állította a mérkőzés után, hogy több góllal nyerhettetek volna. Ez azért nem jött össze leginkább, mert az utolsó pillanatoknál, átadásoknál még hiányzott egy-két centi ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a befejezéseitek.
Az első félidőben kimondottan jól játszott a csapat, szerintem tetszetősen is. Az utolsó passzokba vagy a helyzetek kihasználásába csúszott hiba. Ezeken viszont még lehet javítani, mire elkezdődik a bajnokság.

nb1.hu - Feczesin bemutatkozik, Lipcsei a Fradival...

Feczesin bemutatkozik, Lipcsei a Fradival egyeztet majd játékosokról

Társak, hogy fogadtak?
Szerintem jól. A pályán is eléggé hamar megtaláltuk a közös hangot. Jól együtt tudtam élni a játékkal, mert jól megértettük egymást a társakkal. Éppen emiatt érzem azt, hogy jól fogadtak.

Vernes Richárd azt nyilatkozta nekem a szerdai, Mezőkövesd elleni meccsetek után, hogy neki nagyon tetszik az a stílus, amit az új Vasas képvisel, a sok kis passzra, kényszerítőkre épülő játék. 
Hozzám is közel áll ez a fajta taktika. Csatár vagyok, az utolsó fázisból kell kivennem a részemet, nekem nagyon jó lesz, ha nagyon sok labdát fogok kapni, hogy minél többször a kapussal szembe tudjam magam találni.

Válaszok válasza: „Nagyon boldog vagyok a feljutás miatt!"

Interjú Vernes Richárddal, a Vasas egyik téli igazolásával. Első (edző)meccsén (Vasas-Mezőkövesd 1-3) kezdőként lépett pályára Vernes Richárd, a Vasas egyik új szerzeménye, aki első labdaérintéséből gólt szerzett, de ezen túl is jó teljesítménnyel rukkolt elő. Amit az is bizonyít, hogy a társak rengeteget keresték a labdával, ami azt jelzi, hogy abszolút megbíznak benne mind szakmailag, mind emberileg.

Tizenegy pont a második, már feljutó helyen álló Budafokkal szemben a Vasas hátránya. Komoly tervek vannak Angyalföldön, de azok megvalósulásához a riválisok botlásaira is szükségetek lenne. 
Látni az átigazolásokból, hogy sok gárda jó futballistákkal tudta bővíteni a keretét, olyanokkal, akik eléggé nagy rutinnal is rendelkeznek. Nagyon nehéz feladat már tavasszal kiharcolni a feljutást. Bármelyik ligában a tizenegy pont az tizenegy pont, de úgy megyünk neki a tavasznak, hogy egy jó rajttal oda tudunk kerülni az elejére, mert azért eleve lőtávolságon belül vagyunk. Előttünk nagyon sűrű a mezőny, ezért is kell két-három győzelemmel kezdenünk. Ha ez bekövetkezik, akkor az első két helyezettre nagy nyomást tudunk gyakorolni. Egyébként nem csak mi, hanem a további riválisok is. 

Sok fiatal van Angyalföldön. Van bennük jövő?
Jó pár tehetség van. Részletesebben azonban még csak most kezdem el megismerni őket, hiszen eddig még csak egy edzésen és egy meccsen vettem részt, de a mérkőzésen is látszott, hogy jó futballistákkal egészült ki a keret, jó az állomány összetétele, adott a továbblépéshez.
 

Legfrissebb híreink