Fantasztikus győzelemmel kezdett a magyar válogatott

A szövetségi kapitány is reagált.

Forrás: mlsz.hu

A magyar futsalválogatott az északírek elleni magabiztos, 7-2-es győzelemmel kezdte meg szereplését szerdán a litvániai Jonavában zajló Európa-bajnoki selejtezőtornán.

Turzó József szövetségi kapitány csapata már az első félidőben jelentős, háromgólos előnyre tett szert, amelyet tovább tudott növelni a második húsz percben.

A magyarok csütörtökön a törökökkel, majd szombaton a házigazda litvánokkal találkoznak. A négyesből az első a jövő évben esedékes következő körbe jut, míg a második és harmadik helyezettnek még idén pótselejtezőt kell játszania ezért. A 16 csapatos kontinensviadalt 2022-ben Hollandiában rendezik.

"A győzelemnek örülök, de a játékkal nem voltam elégedett. Kijött a két csapat közti különbség a pályán, ennek ellenére nem játszottunk jól, dekoncentráltak voltunk, ez a két kapott gólban és a két begyűjtött sárga lapban is megmutatkozott. Ez a kettősség a fiúkban is megvan, tudják, mondták már a lefújás után azonnal, hogy ennél jóval többre lesz szükség a csütörtöki, törökök elleni mérkőzésen" – értékelt a lefújás után Turzó József.

 

Futsal Eb-selejtező, 1. forduló:
Magyarország - Észak-Írország 7-2 (4-1)


gól: Glenholmes (5., öngól), Nagy (8.), Rábl (11.), Pál (12.), Horváth (29., 38.), Dávid (35.), illetve Taylor (19.), Millar (26.)

FRISSÍTÉS:

Csütörtök 18.46: Újabb fontos lépést tettünk az Eb felé

Újabb lépést tett a magyar válogatott az Eb felé - NB1.hu

A magyar futsalválogatott 3-0-ra legyőzte a török csapatot csütörtökön a litvániai Jonavában zajló Európa-bajnoki selejtezőtornán. Turzó József szövetségi kapitány együtteséből Dávid Richárd duplázott, a harmadik gólt pedig Dróth Zoltán szerezte. A magyar futsalválogatott az északírek elleni magabiztos, 7-2-es győzelemmel kezdte meg szereplését szerdán a litvániai Jonavában zajló Európa-bajnoki selejtezőtornán.

Legfrissebb híreink