Ez lehet Dárdai menesztése mögött

Nem a mostani gyenge sorozat lehet az oka.

Forrás:

Mint azt megírtuk, a Hertha és Dárdai Pál hivatalosan is bejelentették, hogy közös megegyezéssel nyártól nem a magyar tréner a csapa edzője. Német sajtó információk szerint viszont a mostani gyenge szereplése csak az egyik ok a mögött, hogy a vezetők a váltás mellett döntöttek. Az echo24.de véleménye, hogy nem az újabb tavaszi visszaesés a döntő a történetben és az 5 meccses vereség sorozat. 
 
A döntést sokkal inkább egy kinyilatkoztatásnak vélik a Hertha általános szerepe, a szürke kisegér ellen. Januárban még abban reménykedhettek, hogy elcsípnek egy európai kupát érő helyet, most viszont már csak a 11. helyen állnak, a játék pedig kevés örömet szerez a közönségüknek. A német lap úgy véli, ez Dárdai biztonságra törekvő taktikája okozza, ami viszont már nem elég a fővárosban az elmúlt éveket követően. A sokszor meg sem töltött stadion is szálka a vezetők szemében.  A Herthát egy alvó óriásnak látják, mely az Európa-ligáról álmodik és a saját stadionjáról. Egy új edzővel ezen szeretnének változtatni, és a középcsapat szerepből feltörnének. 
 
A lap emellett azt is kiemeli, Dárdainak speciális helye van a klub történetében játékosként, és edzőként is miután 2015-ben megmentette a csapatot.
 

Legfrissebb híreink