Európa egyik legerősebb bajnokságába hívják Szalai Attilát

Belga védőt pótolhatna.

Forrás: Réti Zsolt

A birminghammail.co.uk arról számol be, hogy Szalai Attila felkeltette az Aston Villa érdeklődését. A Premier League-ben érdekelt csapattól a nyáron távozott a belga Bjorn Engels, emiatt is merülhetett fel a magyar válogatottban eddig 16 meccsen szereplő Szalai szerződtetése.

A cikkben arra is rávilágítanak, hogy Szalai az Eb-n a magyar válogatott mindegyik meccsét végigjátszotta, a teljesítményére pedig sok gárda felfigyelt. Azt is hangsúlyozza az újságíró, hogy a Villa vezetőségének mélyen a zsebébe kell nyúlnia: a Fener elnöke korábban kijelentette, 20 millió euró alatti ajánlat esetén nem is tárgyal az érdeklődőkkel.

Villa dealt transfer blow as boss takes firm stance on Szalai

 

Az sem könnyíti meg a birminghami klub dolgát, hogy a Fener új mestere, Vitor Pereira ragaszkodik a 23 éves Szalaihoz. Pereira bajnokcsapatot akar építeni, ebben pedig Szalai lehetne az egyik vezére.

Szalai szerződése egyébként 2025-ben jár le a Fenerbahce csapatánál. Az angol bajnokságot nyugodtan nevezhetjük Európa egyik legerősebb bajnokságának, hiszen idén például két szigetországi csapat találkozott a BL-döntőben. 

Legfrissebb híreink