Erősíthet a Fradi, Szoboszlai sérülése, Kádár új csapattársa

Válogatott játékos érkezhet az FTC-hez.

Forrás: dierotenbullen.com

FTC: 

Korábban már az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a Fradit összeboronálták a Sporting balhátvédjével, Lumorral:

Fradi: portugál sztárcsapattól érkezhet játékos? - NB1.hu

 

Az ulloi129.hu most arról ír, hogy a 24 éves futballista érdeklődését felkeltette a zöld-fehér gárda ajánlata. A portál arra is rávilágít, hogy Lumor már a lisszaboni csapattal a távozásáról egyeztet.

Az ulloi129.hu megjegyzi, hogy a tárgyalások jól haladnak Lumorral, de a megállapodást még nem lehet biztosra venni.  

BL: szárnyal a nyár igazolása a Fradinál - NB1.hu

 

KÍNA:

Kádár Tamás csapatában, a Tianjin Jinmen Tigerben folytatja a pályafutását Marko Vejinovic. A 31 esztendős középpályás az ADO Den Haagtól érkezett a kínai élvonalban szereplő együtteshez. 

A transfery.info portál arról számol be, hogy Vejinovic szerződése 2022. június 30-án jár le új gárdájánál. A Transfermarkt egyébként úgy tudja, hogy 500 ezer euróért váltott klubot a futballista, aki több korosztályban is szerepelt a holland utánpótlás-válogatottban.

Vejinovic a holland bajnokságban 215 mérkőzésen bizonyíthatott, a fellépései során 23 gólt szerzett, emellett 37 gólpasszt is kiosztott.

NÉMETORSZÁG:

Szombaton olvashattak arról az oldalunkon, hogy Szoboszlai Dominik megint nem egészséges:

Ismét gondokkal küzd Szoboszlai Dominik - NB1.hu

 

Ezúttal az rblive.de foglalkozott a magyar válogatott futballistával. A cikk megnyugtató híreket közölt, hiszen Szoboszlai sérülése állítólag nem komoly, bár azzal kapcsolatban még nincs információ, hogy mikor állhat ismét munkába a 12-szeres magyar válogatott játékos.
 

Legfrissebb híreink