Érdekeset mondott a magyar válogatottról a Vidi bolgárja

Katasztrofális a helyzet náluk, mégis a mieinkkel foglalkoznak.

Forrás: Topsport/lap.bg

Mint arról korábban beszámoltunk, a bolgár válogatott szerdán nem hivatalos felkészülési mérkőzésen 1-0-ra kikapott Szófiában a fehéroroszoktól.

Vidi-játékossal a kezdőben kapott ki a válogatott ellenfele - NB1.hu

 

Az eredmény mellett aggasztó lehet a bolgároknak, hogy a mutatott játékuk ezúttal sem volt túlságosan erős - ráadásul az elmúlt 9 meccsükből 7-et elveszítettek, a hangulat a szövetség és a nemzeti csapat háza táján egyre rosszabb, a szurkolók és a szakértők pedig szinte bizonyosak abban, hogy a magyar válogatott a március 26-i pótselejtezőn legyőzi őket.

Más kérdés, hogy a szerdai találkozón nem léptek pályára például az Inter ellen Milánóban El-meccset játszó Ludogorecesek, ott volt azonban a MOL Fehérvár középpályása, Georgi Milanov, aki a topsport.bg-nek nyilatkozott.

Георги Миланов: Унгария не е нещо повече от нас

 

"Kellemetlen a vereség a csapatnál lévő légkör szempontjából, ám mindent beleadtunk és sok helyzetet alakítottunk ki. Már a pótselejtezőre tekintünk, ahol a négy válogatottnak ugyanúgy 25% az esélye az Eb-re jutáshoz. A magyarok jók, de Georgi Dermendzhiev (a bolgár szövetségi kapitány - a szerk.) rutinos, ebből fakadóan meg fogja találni a nyerő taktikát. Én magam is tanácsokkal tudom ellátni a csapatot, teljes mértékben fel fogunk készülni és remélem, elérjük a céljainkat.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora a tét, de ahogy telik az idő a sorsolás óta, a jelenleg nálunk nagyobb önbizalommal bíró magyarokban is nő a feszültség" - mondta Milanov.

 

Mind a bolgároknak, mind a mieinknek szűk egy hónapuk van a megfelelő felkészülére - március 26-án este kiderül, ki volt a nyugodtabb...

Legfrissebb híreink