Ennyit spórolt a Kisvárda a szavahihetetlen brazil kapusa távozásával

Megszólalt a sportigazgató is.

Forrás:

Az, hogy Felipe, a Kisvárda immáron volt kapusa az NB I-ben az egyik legjobb volt a posztján, mindenki láthatta. De az, ahogy bánt a kisvárdai klubbal, annak szurkolóival, az tulajdonképpen igencsak felháborító.

Volt, hogy nem érkezett vissza időben a felkészülés kezdetére, fogfájásra hivatkozva, miközben Maracanában szurkolt, most télen meg azt állította elsőre, hogy felhagyna a futballal, ezért nem kíván a továbbiakban Kisvárdán maradni.

Aztán megint kiderült, hogy kamuzott, mégpedig úgy, hogy a brazil újságok beszámoltak róla, hogy a kapus a harmadosztályú Botafogo PB-ben kívánja folytatni a pályafutását (azóta megtörtént a szerződtetésének a bejelentése), annak ellenére, hogy 2020-ig szerződés köti a Kisvárdához.

Vagyis kötötte.

Elöljáróban még annyit, hogy pár hete a Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila lenyilatkozta, hogy a nyárig köti szerződés a kapust a klubjukhoz, így aligha tud csak úgy más csapatba igazolni.

Felipe Magyarországon - a szappanopera állomásai - NB1.hu

A Kisvárda együtteséhez 2018-ban csatlakozott a brazil kapus Luiz Felipe, aki parádésan kezdett az akkor az NB I újoncának számító kisvárdai csapatban. Három meccsen két büntetőt is hárított a légiós és együttese legjobbja volt a bajnokságban.

Révész most a Nemzeti Sportnak beszélt a legújabb fejleményekről:

„A napokban megkeresett minket, megegyeztünk, és felbontottuk a szerződését – felelte a kérdésre Révész Attila. – Felipe határozottan kijelentette, nem szeretne visszatérni Kisvárdára, indoklásában a sérült térdére hivatkozott és arra, hogy inkább otthon, a melegben maradna. Kompenzációként azért, hogy elérje célját, és ne indítsunk ellene jogi eljárást, felajánlotta háromhavi fizetését. Mi elfogadtuk, a pénzt hétfőn átutalta, így összességében békében váltunk el. Az már minket is meglepetésként ért, hogy másnap aláírt egy brazil klubhoz. Erről nem tájékoztatott minket.”

Felipe tehát megint nem volt korrekt, nem adott hiteles tájékoztatást volt klubjának, viszont a brazil sajtó, ahogy tavaly sem, most sem tévedett a játékos sorsát illetően.

Felipe kifizette háromhavi fizetését, a további bére meg a Kisvárda kasszájában marad, így kell kiszámolni azt, hogy a tavasszal mennyit sportolt meg a csapat a szavahihetetlen kapusa távozásával.

Legfrissebb híreink