Elmondta az új igazolás, miért választotta a Honvédot

A terveiről is beszélt.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismert, a Wisla Krakówból leigazolta a Honvéd Lukas Klemenzt, akivel a klub hivatalos honlapja már készített is egy interjút.

A játékos elmondása szerint ezért döntött a Honvéd mellett:

,,Elsősorban azért, mert tudtam, egy remek klubról van szó. Ugyanakkor hozzátartozott a sportigazgató, Urbányi István eltökéltsége is, aki naponta felhívott telefonon, hogy ide csábítson. Már a nyáron elkezdtünk erről beszélgetni, akkor azonban a Kraków nem szeretett volna elengedni. Nekem viszont nagyon megtetszett az ajánlat, úgy éreztem, hogy ez egy remek lehetőség lesz a számomra, úgyhogy megbeszéltem a feleségemmel, és miután az előző klubom is beleegyezett, ezúttal már létrejöhetett a megállapodás."

 

Lengyelországból igazolt a Honvéd - NB1.hu

 

 

Elmondta továbbá azt is, milyen reményekkel vág bele a munkába:

,,Számomra mindig a csapat érdekei az elsők, az egyéni céljaim is ehhez igazodnak. Bízom benne, hogy rengeteg sikerben lesz részünk együtt és sok mérkőzést nyerünk majd. Tisztában vagyok vele, hogy pillanatnyilag nem a legjobb helyezést foglalja el a Honvéd a bajnokságban, de ez egy remek csapat, amely sokkal többre képes annál, amit a tabella mutat. Remélem, hogy ezt tavasszal meg tudjuk majd mutatni, ahogyan azt is, hogy én is hozzájárulhatok majd a sikeres szerepléshez."

Legfrissebb híreink