Elkezdte a Honvéd, de Lanzafame még nem tért vissza – íme, az ok

Amikor nem szerepel valaki a Facebookon, miután hírbe hozták a Vidivel.

Forrás:

Már ismét teljes körűen a Honvéd játékosa Davide Lanzafame, aki az előző idényben még mint az FTC kölcsönjátékosa játszott a kispestieknél, ám azóta életbe lépett a kivásárlási opciója.

Az elmúlt hetekben jelentek meg olyan cikkek az olasszal kapcsolatban, hogy nem is sérült volt az utolsó fordulókban, amikor nem játszott, hanem fegyelmezési gondok voltak vele. A beindult hírlavina miatt már arról is szóltak sajtójelentések, hogy a támadó a Mol Fehérvár FC-hez igazol.

És az előbb felsoroltak azért tűntek elsőre érdekesnek akkor, amikor végignéztük a Honvéd Facebook-oldalán a tegnapi első foglalkozásról, az orvosi felmérésekről készült képgalériát, mert Davide Lanzafame egyik felvételen sem szerepelt.

Márpedig, ha a kispesti sajtóosztály képgalériát közöl, akkor az alapos munkájának köszönhetően általában mindegyik futballista látható a felvételeken, de az olasz meg pláne – nem véletlenül.

A Honvéd sajtóosztálya az nb1.hu érdeklődésre megerősítette, hogy Lanzafame nem azért nincs a tegnap publikált képeken, mert nem lett lefotózva, hanem azért, mert nem volt tegnap Kispesten.

Mégpedig azért nem, mert a klub engedélyével egy hétig még nem kell csatlakoznia a csapathoz.

FRISSÍTVE, szerda, 18.11

Honvéd: Bódogot megkérdeztük Lanzafame sorsáról - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink