Eldőlt, hogy hol folytatja Gulácsi?

A Bild fontos hírről számolt be.

Forrás: Réti Zsolt

A magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter megállapodott új szerződéséről klubjával, az RB Leipziggel - számolt be a hírről a Bild című német napilap.

 

Az újság a pénteki számában közölte: az új szerződés értelmében a játékos további két évvel, 2025 nyaráig kötelezi el magát. Hozzátették: az eddigi szerződéssel ellentétben az új kontraktus már nem tartalmaz konkrét kivásárlási záradékot.
    

 

A Salzburgtól 2015 nyarán szerződtetett labdarúgóval kapcsolatban a Bild emlékeztetett arra, hogy a rákövetkező évtől már Gulácsi számított az első számú kapusnak, és eddig 222 meccsen állt a háló előtt a német és nemzetközi mércével is meghatározó tényezővé váló Leipzigben.
    
A bajnoki hajrá mellett a magyar válogatottal a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra is készülő kapus után - a lap korábbi információja alapján - a közelmúltban a Borussia Dortmund érdeklődött intenzíven. Az angol sajtó eközben a Tottenham Hotspur érdeklődéséről is írt.
    
A Bild akkor kiemelte, hogy Gulácsi idén a szerződésében eddig szereplő kivásárlási összeg, 13 millió euró (4,7 milliárd forint) fejében távozhatott volna.
    
A szakemberek által is a Bundesliga egyik legjobb, legmegbízhatóbb kapusának tartott Gulácsi csütörtökön ünnepelte 31. születésnapját.

KORÁBBAN:

Az olasz bajnokság gigásza is vinné Gulácsit - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink