Dzsudzsák átigazolása: megerősítés

Megszólalt a magyar válogatott csapatkapitánya.

Forrás: mlsz.hu

Mint korábban jeleztük, meg van Dzsudzsák Balázs új csapata, most maga a játékos is megerősítette a hírt.

Itt folytatja Dzsudzsák Balázs - NB1.hu

Az UAESoccer szerint az Al-Ain csapatában folytatja Dzsudzsék Balázs. Az Al-Ain hivatalos bejelentést még nem tett, de a legtöbb arab lap már kész tényként kezeli a transzfert. A magyar válogatott játékos hétfő este jelentette be, hogy elhagyja a klubját. „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

Az értesülések, mi szerint az al-Ainnál folytatja a pályafutását a magyar válogatott játékos, igaznak bizonyultak. A megállapodás létrejöttét maga a játékos erősítette meg az nso.hu-nak, az új csapatában a 10-es mezben játszik majd, és délután kerül majd sor a bemutatására.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Bódog és Nikolics is visszatért - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Még az is előfordulhat, hogy este pályára lép az új csapatában a Sardzsa ellen. Egy hét múlva, február 14-én a volt csapatával találkozik a jelenlegi klubja, az al-Ittihad Kalba ellen játszik majd az al-Ain.

Legfrissebb híreink