Dunaszerdahely: visszavágás és szép befejezés - Storck reakciója

Nagy dolgokra készülnek a DAC-nál.

Forrás: dac1904.sk/hu

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy a Dunaszerdahely szombaton a Rózsahegy otthonában 1-0-s győzelmet aratott. A siker ellenére nem lehet felhőtlen a DAC-játékosok öröme, hiszen a Zsolna is diadalmaskodott, így Bernd Storck legénysége a harmadik helyen végzett a szlovák bajnokságban.

Hiába nyert a DAC, nem lehetett felhőtlen az öröme - NB1.hu

 

Bernd Storck elmondta, ugyan most lecsúsztak a dobogó második fokáról, de az új idényben szeretnének feljebb lépni. A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya hozzátette, nagy dolgokat akarnak véghez vinni.

"Ahogy vártuk, nagyon nehéz meccset játszottunk. A szezon végét igyekeztünk szépen befejezni, és revansot akartunk venni ellenfelünkön, amiért kiejtett bennünket a kupából. A fiúk mindent beleadtak a nehéz talaj ellenére is. Nem volt egyszerű ilyen sűrű esőben focizni, de megoldottuk. Gratulálok a csapatnak, annak ellenére is, hogy végül nem másodikok, hanem harmadikok lettünk. A Rózsahegynek sok sikert kívánok a folytatáshoz, és remélem, hogy sikerül kivívniuk az Európa-liga-szereplés jogát. A második hely most ugyan nem lett meg, de jövőre szeretnénk feljebb zárni.

 

Örülök, hogy már korábban elkezdtem dolgozni a csapattal, mint ahogy az eredetileg szóba került. Volt időm megismerkedni a játékosokkal, ami nagy előny az új szezon előtt. Ebben a stílusban szeretnénk folytani. Szeretném átadni az elképzeléseimet és a filozófiámat a csapatnak. Úgy érzem, a mögöttünk álló öt-hat hét rendben volt. A jövőben nagy dolgokat akarunk véghez vinni" - idézi Storckot a DAC hivatalos weboldala.

 

Az már korábban eldőlt, hogy Kalmárék a következő szezonban újra kiléphetnek a nemzetközi porondra. A Dunaszerdahely az Európa-ligában szerepelhet. 

Legfrissebb híreink