Divatbemutatót tartott a Fradi El-ellenfele - videó

További újítást is bejelentettek.

Forrás:

Kétszer már sikerült legyőznie ebben a szezonban a Ferencvárosnak a Ludogorecet, a két csapat ezúttal viszont már nem a Bajnokok Ligája selejtezőjében, hanem az Európa-liga főtábláján csap össze egymással csütörtökön a Groupama Arénában. A magyar bajnokcsapat júliusban az első számú európai sorozat kvalifikációja során meglepetést okozott azzal, hogy az első fordulóban először hazai pályán 2-1-re, aztán pedig idegenben 3-2-re legyőzte a nála jóval magasabban jegyzett bolgár riválisát - emlékeztetett az MTI.
    
Ugyanakkor óvatosan kell kezelnie ezt az eredményt a zöld-fehéreknek, a csütörtöki összecsapás esélyese talán még ezzel együtt is a Ludogorec, amely a csoportküzdelmek nyitányán 5-1-re ütötte ki otthon a H jelű négyes favoritjának előzetesen kikiáltott CSZKA Moszkvát.


    
A Ferencváros legutóbb az UEFA Kupa 2004/05-ös kiírásában a Hearts ellen ünnepelhetett főtáblán nemzetközi győzelmet (0-1), hazai pályán azonban még nem győzött.

Közben a Fradi ellenfele nemcsak a pályán, hanem a marketing területén is próbál minél jobb eredményeket elérni. Új öltözékeket is bemutattak (szerencsére nem klasszikus, hanem focibarát divatbemutató formájában), továbbá azt is bejelentették, hogy készül a klub mobilapplikációja.

Legfrissebb híreink