DAC: hosszabbított a Nagyszombat elleni kupadráma hőse

Hivatalos bejelentés.

Forrás: DAC

ÍME, A DAC BEJELENTÉSE:

"Száraz Benjamin 2023 nyaráig szóló új szerződést írt alá klubunkkal. A 21 éven alatti válogatott kapus három éve a DAC futballistája. Száraz folyamatosan védte az U19-es és a tartalékcsapatunk kapuját, az élvonalban a Fortuna Liga 2016/17-es szezonjának utolsó fordulójában mutatkozott be Rózsahegyen. Az elmúlt ősz során a somorjai farmcsapat oszlopos tagja volt. A Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében megrendezett DAC-Nagyszombat összecsapásnak is ő lett a hőse, hiszen Martin Jedlička röviddel a lefújás előtti kiállítását követően pályára lépve két kivédett tizenegyessel kulcsszerepet vállalt a tavaszi negyeddöntőbe való bejutásunkban.

„Nagyon boldog vagyok, amiért új szerződést köthettem a DAC-cal. Egyúttal szeretnék köszönetet mondani a családomnak, az ügynökömnek, Martin Petrášnak és az egész klubnak. A DAC egy profi klub, ahol magas szinten folyik a munka. Itt lehetőségem van Martin Raška és Novota János irányítása alatt fejlődni, akik Szlovákia legjobb kapusedzői közé tartoznak. Mindent megteszek annak érdekében, hogy segítsek magamnak és a klubnak is a lehető legjobb eredmények elérésében” –mondta a 21 éves hálóőr.

DAC-Nagyszombat: a dráma | DAC-Trnava: dráma na záver

dac1904.sk #hajráDAC #HatártalanSzenvedély A piroslaptól a továbbjutást jelentő tizenegyesig, avagy pokolból a mennybe, a DAC-kapusok főszereplésével. Éld át a foci gyönyöreit újra meg újra! Od červenej karty po postupovú jedenástku, alebo z pekla do neba za pár minút. V hlavnej úlohe brankári DAC-u. Uži si krásy futbalu znova a znova!


Száraz Benjamin 1998. március 9-én született Érsekújvárban, de Nagykér községből származik. A pályafutása szülőfalujában indult, majd Nagysurányban és Szencen is szerepelt, ahonnan a Csallóközbe igazolt. Folyamatosan tagja volt a korosztályos válogatottaknak is, jelenleg a 21 éven alatti nemzeti csapat keretében találkozhatunk a nevével.

„A csaknem két évvel ezelőtti szörnyű sérülését követően Benji nagy akaraterőről tett tanúbizonyságot, hogy visszatérhessen a profik közé. Ha valaki keményen dolgozik, akkor azt az élet valahogy mindig kárpótolja. Ennek ékes bizonyítékai a Nagyszombat elleni büntetőpárbaj és a Somorja színeiben mutatott folyamatosan kiváló teljesítménye. Benji az olyan futballisták közé tartozik, akikben hosszútávon is megbízunk és szeretnénk őt ezzel a szerződéshosszabbítással megjutalmazni” – jelentette ki Jan Van Daele sportigazgató."
 

 

Legfrissebb híreink