nb1.hu

Bulgária-Magyarország: nem játszhat a bolgárok kulcsembere

Rossz hírt kapott ellenfelünk.

Vészesen közeleg a Bulgária-Magyarország mérkőzés, a két csapat március 26-án csap össze egymással. Ellenfelünk szövetségi kapitánya nem számíthat Kiril Deszpodov játékára. A 23 esztendős futballista játékjogát a Cagliari birtokolja, de jelenleg a Sturm Grazot erősíti kölcsönben. Deszpodov remek teljesítményt nyújt az osztrák klubban, a bajnokságban eddig 6 gólt szerzett, emellett kiosztott 6 gólpasszt is.

Dzsudzsák, Kádár, Nikolics, Feczesin – Rossi válaszolt – NB1.hu

Orbán Willi felépülőben, Kádár Tamást a tartalékokhoz száműzték, Dzsudzsák Balázs feljebb lépett, Nikolics Nemanja hazatért, Feczesin Róbert a másodosztályba igazolt. Sok minden történt a március végi, bolgárok elleni magyar kerettel kapcsolatba hozható labdarúgókkal, így Marco Rossi szövetségi kapitány biztosan egy kissé újjászervezett csapattal fog nekiesnie az első Eb-pótselejtezős ellenfélnek.

A jelek szerint a magyar játékosoknak nem kell tartaniuk Deszpodovtól, hiszen bokaműtét vár a szélsőre. Az operációt követően a felépülés 7 hetet is igénybe vehet, így Deszpodov csak a lelátón szoríthat a csapattársainak. Érdekesség a játékossal kapcsolatban, hogy 2018-ban Deszpodov lett az év legjobb futballistája Bulgáriában.

Deszpodov műtétjét Metodi Sumanov szellőztette meg a Twitteren, később pedig már arról számolt be az újságíró, hogy Deszpodov megerősítette az értesüléseket.

Metodi_Shumanov on Twitter

 

Deszpodov eddig 11 meccsen kapott lehetőséget a bolgár válogatottban, eddig 1 gólt szerzett a címeres mezben. Az értékét a Transfermarkt 4 millió euróra becsüli. 

FRISSÍTÉS: PÉNTEK, 12.54

Bulgária-Magyarország: volt-e fennakadás a jegyvásárlásnál? – NB1.hu

 ÍME, AZ MLSZ BEJELENTÉSE: "Óriási érdeklődés mellett, mindössze 40 perc alatt elfogyott a magyar szurkolók számára biztosított 2500 jegy a március 26-i, szófiai Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőre. A Nemzetek Ligája rájátszásában először Szófiában, március 26-án, csütörtökön lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány csapata a nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel kiharcolásáért.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek