Bódog után még egy NB I-es vezetőedző állása lehet veszélyben

Felvidéki szakemberek lehetnek a befutók.

Forrás: FC Nitra/Facebook

Eddig ebben a bajnokságban sem szerepel túl jól az a Diósgyőr, mely gárda az előző években is csak az utolsó pillanatokban tudta kiharcolni a bentmaradást az élvonalban.

A diósgyőriek jelenleg a kieső, 11., helyen állnak a tabellán, szombaton a Ferencvárost fogadják, majd két idegenbeli, méghozzá fővárosi fellépésük következik, méghozzá az MTK és a Honvéd vendégeként, majd 2020 utolsó mérkőzésén a Zalaegerszeget fogadják.

Honvéd: változások lehetnek a jövő héttől - NB1.hu

 

Az nb1.hu információi szerint egyébként a klubvezetők sem elégedettek a gárda szereplésével, mint ahogyan a szurkolók sem.

Az nb1.hu úgy tudja, amennyiben a miskolciak vereséget szenvednek a Ferencvárostól, akkor edzőváltásra is sor kerülhet a klubnál, a kispadra meg az a Geri Gergely a legesélyesebb (úgy tudjuk, egy elismert, nemrég még az NB I-ben dolgozó szakemberrel is egyeztettek már a klub elöljárói), aki a minap állt fel az FC Nitra kispadjáról, mert a tulajdonos beleszólt a csapat összeállításába. Játékosként egyébként a felvidéki szakember Magyarországon a Szpari kötelékéhez tartozott.

Bódog sorsáról és a keményen üzenő drukkerekről egyeztettek Kispesten - NB1.hu

 

Az nb1.hu értesülései szerint Geri első számú segítője az a Rubint Richárd lenne ( ő is felvidéki), aki játékosként megfordult a Bőcs, a DVTK, a Putnok és a Salgótarján csapatiban Magyarországon úgy, hogy összesen 39 NB I-es mérkőzésen lépett eddig pályára, ezeken 1 gólt szerzett.

Bódog Tamás, az utolsó Honvéd vezetőedzője mellett tehát Feczkó Tamás állása is veszélyben van.

FRISSÍTÉS: SZOMBAT, 20.10

Diósgyőr: lesz-e ismét edzőváltás egy Fradi elleni vereség után? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink