Bódog külföldre mehet, portugál válthatja Kisvárdán

Megszólalt a sportigazgató.

Forrás: kisvardafc.hu

Mint ismert, Bódog Tamás nem marad a Kisvárda kispadján. Révész Attila sportigazgató nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, amiben elárulta, hol folytathatja Bódog, valamint kik a kiszemeltek a megüresedett kispadra:

 

Kisvárda: Bódog Tamás távozott - NB1.hu

 

 

,,Még fogalmam sincs, ki lesz az edző. Nagyon friss Bódog Tamás távozása. Friss, de nem ért váratlanul, mert már három hete tudjuk, hogy Tamást megkeresték Svájcból, azt is tudom, hogy konkrétan honnan, de megkért, hogy tartsam titokban. Szóval tudtuk, hogy komoly ajánlata van, ezért is mondtam neki, hogy nem állok az útjába, békében, barátságban váltunk el. Szíve szerint maradt volna, ugyanakkor izgatja az új kihívás, láttam rajta, hogy őrlődik, ezért is beszéltük meg, hogy inkább menjen."

Révész elmondta továbbá, hogy nagyra értékeli Bódóg Kisvárdán végzett munkáját, aki hősiesen tűrte, hogy hónapokig nem találkozhatott a Mainzban élő családjával.

,,Láttam, hogy mennyire szenved, de ez nem látszott meg a munkáján, mindenkinek ilyen felkészült trénert kívánok, mint amilyen Tamás. A helyezésünkkel tulajdonképpen elégedett vagyok, a nyolcadik hely nem rossz, bár megítélésem szerint a játékosállomány ereje az első hat közé predesztinálta a Kisvárdát. A keret nagyjából megmaradt az augusztus 15-én kezdődő új bajnokságra is, felhozunk néhány fiatalt az akadémiánkról, ennyi a változás."

 

Kisvárda: matematika-testnevelés szakos tanár is válthatná Bódogot - NB1.hu

 

 

Révész azt is elárulta, hogy kikkel tárgyal jelenleg:

,,Két portugál edzővel tárgyalok a napokban, az egyikük João de Oliveira Janeiro, aki az elmúlt idényben az NB II-ben 12. helyen végző Szeged trénere volt. Magyar edzőben nem tudok gondolkodni, annyit csalódtam az utóbbi években, mert magasra tettem a mércét… Nem kell olyan edző, nem akarom mondani, mint kicsoda, aki alighogy elkezdődött a meccs, beparkolta a csapatbuszt a tizenhatosunkra, aztán végigvédekezte a mérkőzést."

FRISSÍTÉS: 14.41

Kispest: Bódog jött, Pisont és Dajka maradt - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink