Bicske-Fradi: maximum a nehéz körülmények között - REAKCIÓ

Megszólalt a mesterhármast szerző játékos.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros a mai napon legyőzte a Bicskét a Magyar Kupában 5-0, ezzel bejutva a legjobb 32 csapat közé, ahol majd a Dorog vár rá. A mérkőzésen mesterhármast szerzett Roko Baturina, aki a meccs után így nyilatkozott:

,,Ez volt számunkra a második forduló a kupában. A pálya és a körülmények talán nem voltak a legideálisabbak, de igyekeztünk a maximumot nyújtani a találkozó során. Lőttünk öt gólt, úgy gondolom megérdemelten győztünk, elégedett vagyok a csapat teljesítményével."

ELŐZMÉNYEK:

Lejátszották az utolsó mérkőzést is a Magyar Kupa 7. fordulójában, a Fradi a Bicske otthonában nyert 5-0-ra.

A mérkőzésen érvényesült a papírforma, így az NB I-es csapat nyert, azonban a hazaiaknak is voltak ígéretes pillanataik. A találkozóra egyébként mind két fél szurkolói kilátogattak és a kerítésen kívülről hangosan bíztatták a csapatukat. Erről így számolt be az FTC az élő közvetítésében:

,,A mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik, mindez mégsem akadályozta meg azt a nagyjából 50 embert, aki eljött és a bicskei sporttelep kerítésén túlról követi az eseményeket. A rendre a három autóval jelen lévő rendőrség vigyáz."

Az első félidőben csak egyetlen találat született, amit Baturina szerzett:

A második játékrészre azonban rákapcsolat a Ferencváros és négy gólt rámolt a Bicske hálójába:

7. FORDULÓ (A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Bicskei TC (NB III)–Ferencvárosi TC 0–5 (0–1)

Bicske, Bicskei Sporttelep, zárt kapuk mögött. V: Oláh G.
Bicske: Szűcs L. – Radó D., Sötét (Török D., 82.), Vékony – Kákonyi, Dencinger, Peinlich (Németh J., 60.), Lencsés B. – Farkas M. (Varga Zs., 69.), M. Filipovics (Lassú, 69.), Pekowski (Varga Z., 60.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
Ferencváros: Szécsi G. – Somália, A. Frimpong, Csontos, Heister (Leandro, 75.) – Isael (Szabó Levente, 78.), Vécsei, Svkarka, Nguen (Katona B., 68.) – F. Boli (Mazzonetto, 75.), Baturina (Ramadan, 78.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerzők: Baturina (17., 59., 71.), F. Boli (66.), Skvarka (90+1.)

Legfrissebb híreink