Balogh és a Hull City: kölcsönadás?

Erősödnie kell sérülése után a magyar csatárnak.

Forrás: hullcitytigers.com

Pénteken még arról számolt be a Hull City klub honlapja, hogy a Championshipben szereplő gárda edzője, Grant McCann megnézte Balogh Norbert játékát, a klub U 23-as meccsén, ahol a magyar csatár 45 percet kapott a Bolton Wanderers ellen.

A mérkőzés után így nyilatkozott a magyar játéksoról a szakvezető: "Jó edzés volt ez számára, azok után, hogy nagyjából tíz hete sérült. Fontos volt neki a meccsterhelés, és remélem be tudjuk még vetni az U 23-as csapatban, mert 3-4 meccs kell neki, hogy visszanyerje a gyorsaságát "

Balogh első meccsére, októberben a Nottingham Forest ellen került sor az angol másodosztályban, amikor is 17 percet kapott a Hull Cityben. Azóta sem növekedett ez a szám, érthetőek tehát a mai brit hírek, miszerint, Baloghot kölcsönadná a klubja, hogy tovább erősödjön, mert a csatár jelenleg nem tud a 11. helyen álló klubnak segíteni.

A ciprusi APOEL-től érkező játékosra valószínűleg tehát kölcsönadás vár a szigetországon belül, klubja pedig továbbra is nagy harcban, és mínusz három pontra van, a rájátszást érő helyektől.

Hull City News on Twitter

City are set to loan Norbert Balogh out to get him fit and ready for next season. Robbie McKenzie will be kept at the club as cover for Eric Lichaj as the only other natural Right back at the club. (@HumbersideSport) #hcafc

Legfrissebb híreink