Ázsiai BL: nagy pofont kapott Dzsudzsák új csapata - videó

Egy magyar futballista ennek ellenére örülhetett.

Forrás: the-afc.com

Akár magyaros rangadó is lehetett volna az al-Ain-Sepahan összecsapás. A hazai együttesben nem szerepelt Dzsudzsák neve a keretben. Az nso.hu információi szerint a magyar válogatott futballista csak a sorozat kieséses szakaszában kaphat lehetőséget az új csapatában. A vendégeknél Koman Vladimir csereként lépett pályára a 83. percben. Honfitársaink közül egyébként Koman lehetett a boldogabb, hiszen a csapata 4-0-s győzelmet aratott.

Dzsudzsák ugyan nem lépett pályára új csapatában, de a szurkolók egy hatalmas molinóval köszöntötték a 108-szoros magyar válogatott labdarúgót:

Jobban kezdte az összecsapást az iráni együttes, hiszen a harmadik percben Mohebbi dolgoztatta meg a hazaiak kapusát. A 38. minutumban Mohebbi már ünnepelhetett, hiszen egy beadás után fejjel jutatta a labdát a kapuba.

A szünet után Kiros duplázta meg a Sepahan fórját, a gólszerző egy óriási védelmi hibát büntetett könyörtelenül. Az 52. minutumban úgy tűnt, eldőltek a lényeges kérdések, hiszen ekkor Rafiei is betalált. A 0-4-es végeredményt végül Tayebi állította be.

#ACL2020 : AL AIN FC (UAE) 0-4 (0-1) SEPAHAN FC (IRN) : Highlights

 

A következő körben a Sepahan az Al Sadd csapatával találkozik, míg az al-Ain az Al Nassr ellen javíthat. 

ÁZSIAI BAJNOKOK LIGÁJA CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
al-Ain (arab emírségekbeli)–Szepahan (iráni) 0–4 
gólszerző:
Mohebi (38.), Kiros (46.), Rafiei (52.), Tayebi (78.)
 

Legfrissebb híreink