Az USA-ba hívják az Újpest volt légiósát

93 NB I-es meccsen szerepelt.

Forrás: Göztepe Spor Kulübü/Facebook

Obinna Nwobodo neve sokaknak ismerősen csenghet. Ez nem meglepetés, hiszen a 25 éves középpályás korábban az Újpestben futballozott. A nigériai labdarúgó játékjogát jelenleg a török élvonalban szereplő Göztepe birtokolja.

Az ensonhaber.com értesülései szerint Obinna hamarosan klubot válthat. A cikkből kiderül, hogy amerikai csapatok csábítják a játékost, akinek az egyik kérője az FC Cincinnati lehet. Az FC Cincinnati állítólag 3 millió dollárt fordítana Obinna megszerzésére.

Göztepe'ye Obinna piyangosu

 

Az Újpest egykori húzóemberének az értékét a Transfermarkt 1,3 millió euróra becsüli. A szerződése a török csapatnál jövő nyáron fog lejárni.

A HLSZ adatbankja szerint Obinna 93 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken 10 gólt szerzett. Obinna a mostani idényben 21 tétmeccsen lépett pályára a klubjában. 

Csatlakozz az NB1.HU ÚJ FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ és szavazz a Magyar Aranylabda közönségszavazásán. Lesznek majd olyan híreink, képeink, videóink, amiket a csoportban előbb láthattok majd, mint a honlapon. Csatlakozni erre a linkre vagy a posztra kattintva kattintva lehet!

Legfrissebb híreink