Az NB I gólkirálya mellett a Fradi támadóját is figyelik a lengyelek

És nem csak ők.

Forrás: ZTE

Az nb1.hu már április 28-án, elsőként jelezte, hogy a lengyel Piast Gliwice akár 400 ezer eurót is hajlandó lenne kifizetné Hahn Jánosért, a Paks támadójáért, aki az NB I-es bajnokság gólkirálya lesz.

Mennyi esélyt lát a válogatottságra az NB I gólkirályjelöltje? - NB1.hu

 

Mára már azt is jelezték lengyel sajtóinformációk, hogy két másik ottani csapat, a Slask Wroclaw és a Wisla Kraków is érdeklődik Hahn iránt.

Külföldre igazol az NB I gólkirálya? - NB1.hu

 

Viszont az nb1.hu információi szerint nemcsak a Paks támadója keltette fel az érdeklődést Lengyelországban, hanem az FTC támadója, Szánthó Regő is, aki ebben a bajnokságban Zalaegerszegen szerepel kölcsönben. 

Szánthó eddig 26 mérkőzésen lépett pályára a zalaiaknál, 8 gólt szerzett (némelyik döbbenetesen nagy volt), rengeteg gól előkészítésében is benne volt, így oroszlánrészt vállalt magára abból, hogy a zalaiak bennmaradtak az élvonalban.

Szánthó kölcsönadása erre a bajnokságra szólt, és jelenleg nem lehet tudni, hogy melyik csapatban, melyik országban folytatja a pályafutását.

Az nb1.hu ugyanis lengyel forrásokból úgy értesült, hogy a bajnokság listavezetője, a 14-szeres bajnok és 19-szeres kupagyőztes Legia Warszawa kívánságlistáján is szerepel.

Az nb1.hu úgy tudja, az FTC még nem kapott ajánlatot a lengyel klubtól a támadóért, de az ügynöke már jelezte, hogy több csapat is figyeli.
 

Legfrissebb híreink