Átigazolás: Szoboszlai elköszönt

A nagy célt is elérte.

Forrás: redbullsalzburg.at

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Szoboszlai Dominik karrierjében új fejezet kezdődik. A magyar válogatott futballista a Salzburgtól a Gulácsi Pétert és Willi Orbant is soraiban tudó Leipzighez igazolt. A 20 éves futballista szerződése 2025-ben fog lejárni. Szoboszlai a német együttesben a 17-es mezt fogja viselni.

Átigazolás: Szoboszlai megtalálta új csapatát - NB1.hu

 

Szoboszlai az osztrák csapatban négy évet húzott le, amely során 82 meccsen lépett pályára, a fellépései alatt 26 gólt termelt, emellett kiosztott 34 gólpasszt is. 

Szoboszlai és az aláírás - részletek - NB1.hu

 

"Nagyon nehéz az összes emléket, sikert felidézni. Gyerekként érkeztem, férfiként távozom. Futballistaként rengeteget tanultam a Salzburgban. Az egyik nagy célom az volt, hogy a BL-ben szerepeljek a Salzburggal, ami össze is jött. Szeretnék köszönetet mondani az edzőknek, a csapattársaimnak, az összes alkalmazottnak és a szurkolóknak is. Elhagyom a második otthonomat, de a Salzburg mindig a szívemben lesz" - nyilatkozta a Salzburg hivatalos weboldalának Szoboszlai. 

Szoboszlai csinos barátnője és egy igazi guru is ott volt az aláírásnál - részletek, kép - NB1.hu

 

Christoph Freund szerint érett játékossá vált náluk Szoboszlai. A Salzburg sportigazgatója sok sikert kívánt a magyar válogatott játékosnak. 
 

Legfrissebb híreink