Áradozás Madridból: vinnék Szoboszlait?

A Bayern is szép jövőt jósol a magyar válogatott játékosnak.

Forrás: Salzburg/Twitter

Szoboszlai Dominik a BL előző fordulójában az Atlético Madrid ellen szerzett szép gólt, de öröme nem lehetett felhőtlen, hiszen együttese 3-2-re kikapott.

Streamable Video

 

A Salzburg magyar válogatott játékosa a spanyolországi meccsen felkeltette Diego Simeone érdeklődését - írja a fichajes.net. Állítólag az Atlético mestere már a téli átigazolási szezonban szeretné megkaparintani Szoboszlait, akinek a kivásárlási ára 24 millió euró lehet. A portál arra is rávilágít, hogy honfitársunkat a Bayern München és az AC Milan is szemmel tartja. 

Szoboszlai, la ganga de 24 kilos en tres plazos que quiere el Atlético

 

A magyar válogatott keretébe visszakerülő Szoboszlai kedden a címvédő Bayern München ellen teheti le a névjegyét. A bajorok weboldala szerint Szoboszlai hamarosan követheti Mané vagy Haaland példáját, vagyis az osztrák csapattól egy európai topklubhoz igazolhat. 

Szoboszlai gyaloglása Magyarországért - NB1.hu

 

"Már a sorsolás után tudtuk, hogy ez egy nagyon nehéz csoport. Ennek ellenére jobb teljesítményt nyújtottunk az előző meccseinken, mint amit az egy pontunk mutat. Topteljesítményre lesz szükségünk a Bayern ellen. Az Atlético otthonában sok önbizalmat gyűjtöttünk, ezt hasznosíthatjuk kedden" - nyilatkozta Jesse March, a Salzburg vezetőedzője. 

Rasmus Kristensen nem köntörfalazott, szerinte a világ legjobb csapatát látják vendégül. Szoboszlai csapattársa hozzátette, nem sok olyan meccs van, amelyiken nem a Salzburg az esélyesebb, de most a Bayern az egyértelmű favorit. 

 

Újra harcba szállhat egy olasz topcsapat Szoboszlaiért - NB1.hu

 

 

Egyébként a Bayern és a Salzburg tétmeccsen még nem találkozott egymással, vagyis a keddi összecsapás ebből a szempontból premiernek is nevezhető.  

A Salzburg-Bayern München meccs kedden 21 órakor kezdődik. 

Egyébként korábban már jeleztük, hogy a bajorok egyik játékosa koronavírusos lett: 

BL: Szoboszlaiék mellett a koronavírussal is harcolnia kell a Bayernnek - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink